Juškāne ar neveiksmīgu šaušanu PČ iegūst 86. vietu, Bergerei ceturtā medaļa (10)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas biatloniste Žanna Juškāne trešdien aizvadīja neveiksmīgu šaušanu Čehijā notiekošā pasaules čempionāta 15 kilometru individuālās distances sacensības, ierindojoties 86. vietā.

Četrās šaušanās Juškāne pamanījās nopelnīt septiņas soda minūtes un finišā no uzvaru izcīnījušās slavenās norvēģietes Tūras Bergeres atpalika par 11 minūtēm un 35,2 sekundēm.

Vēl viena Latvijas biatloniste Baiba Bendika pieļāva piecas kļūdas šaušanās, Bergerei zaudēja 13 minūtes un 48,3 sekundes, ierindojoties 98. vietā starp 113 finišējušajām sportistēm, bet Inga Paškovska, kura bija pieteikta sacensībām, uz starta neizgāja.

Bergere šaušanās bija nekļūdīga un pasaules čempionāta ceturtajā distancē izcīnīja ceturto medaļu - viņas kontā ir arī zelts jauktajā stafetē, sudrabs sprintā un zelts iedzīšanā.

Finišā no Bergeres par 52,7 sekundēm atpalika vāciete Andrea Henkele, kura arī bija nekļūdīga, bet trešo vietu izcīnījusī Vaļa Semerenko no Ukrainas ar vienu kļūdu jau atpalika par minūti un 42,5 sekundēm.

Iepriekšējās sacensības Latvijas pārstāves aizvadīja sestdien, kad 7,5 kilometru sprintā labākā bija Juškāne ar iegūtu 90. vietu. Tālāk 91. vietā sekoja Bendika, bet Paškovska ierindojās 107. pozīcijā.

tagad

Vīriem 20 kilometru individuālās sacīkstes notiks ceturtdien, bet pēc tam līdz svētdienai sportistiem paredzētas komandu stafetes un masu starti.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu