«Senators» zaudē Pitsburgā, Karlsons gūst smagu traumu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītās nakts NHL regulārā čempionāta spēlē zaudējumu piedzīvoja Otavas «Senators» komanda, kuru pārstāv arī Kaspars Daugaviņš.

«Senators» hokejisti izbraukumā ar 2:4 atzina Pitsburgas «Penguins» pārākumu, bet latviešu uzbrucējs nepilnu 17 minūšu laikā izdarīja vienu metienu un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu. 

Otavas komandā ar precīziem metieniem izcēlās Džims O'Braiens un Stefāns da Kosta. Tikmēr uzvarētājiem divus vārtus guv Džeimss Nīls, bet pa reizei precīzi meta Sidnijs Krosbijs un Paskāls Dipuī.

Jāpiebilst, ka šajā mačā smagu savainojumu guva pagājušās sezonas NHL rezultatīvākais aizsargs Ēriks Karlsons («Senators»), kuram cīņā pie apmales ar pretinieku hokejista Meta Kuka slidu tika pārgrieztas kreisās kājas Ahilleja cīpslas. Tiek prognozēts, ka šīs traumas dēļ Karlsonam šī sezona varētu būt jau beigusies.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā «Senators» ar 16 punktiem 14 mačos ieņem sesto vietu.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu