Sevastova nepārvar Kali turnīra pirmo kārtu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas labākā tenisiste Anastasija Sevastova piedzīvoja zaudējumu Kolumbijā notiekošā Kali «WTA 125» sērijas turnīra pirmās kārtas mačā, kurā atzina turnīra sestās raketes ukrainietes Elinas Svitoļinas pārākumu.

Sevastova, kura WTA vienspēļu rangā pašlaik ieņem 154. vietu, piekāpās 18 gadus vecajai ranga 102. vietas īpašniecei Svitoļinai ar 3-6 un 6-7 (5:7).

Kopumā mačs ilga stundu un 37 minūtes, bet Sevastovai līdz ar šo zaudējumu turnīrs ir beidzies. Tikmēr Svitoļina sacensību otrajā kārtā tiksies ar ASV pārstāvi Džūliju Koenu.

Par dalību pirmajā kārtā Sevastova nopelnīja vienu WTA ranga punktu.

Kā ziņots, pirms divām nedēļām Sevastova sasniedza Taizemē notiekošā Patajas WTA «International» sērijas turnīra ceturtdaļfinālu, kurā ar 3-6 un 0-6 zaudēja turnīra ceturtajai raketei Soranai Kirsteai no Rumānijas.

Kali turnīrs tikai šogad kļuvis par «WTA 125» sērijas sacensībām. Iepriekš tas bija ITF 25 000 sērijas turnīru sarakstā, taču pēc naudas balvu palielinājuma tā kategorija tika mainīta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu