«Splendid Palace» turpmāk rīkos īpašus kino seansus senioriem (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No februāra «Splendid Palace» uzsāk jaunu, līdz šim nebijušu akciju – «Senioru seansus», kad par zemākām biļešu cenām uz kino īpaši aicināti vecāka gadu gājuma skatītāji. 

Pirmais «Senioru seanss» notiks 19.februārī pl.13.00, kad kinomīļiem uz lielā ekrāna tiks demonstrēta izcilā, četriem Oskariem nominētā un pasaulē slavu jau iemantojusī režisora Džo Raita (Joe Wright) filma «Anna Kareņina».

«Šis ir «Splendid Palace» jubilejas gads, kurā gribam īpaši pateikties saviem ilggadējiem apmeklētājiem par viņu uzticību un lojalitāti. Ceru, ka Senioru seanss kļūs par apmeklētāju iemīļotu tradīciju un iemeslu, lai satiktos ar domubiedriem un elegantā, vēsturiska kinoteātra gaisotnē reizi mēnesī noskatītos kādu labu filmu,» tā SIA «Rīgas nami» valdes priekšsēdētāja Vineta Verika.

Plānots, ka «Senioru seansos», kas turpmāk notiks katra mēneša pēdējā otrdienā pl.13.00, kino baudītājiem būs iespēja noskatīties kādu aktuālu, kino repertuārā esošu mākslas filmu. Biļetes cena uz seansa filmām kinoteātra kasē – 2 lati.

«Splendid Palace“ dibināts 1923. gadā. Tas bija pirmais kinoteātris Baltijā, kurā sāka demonstrēt skaņu filmas. Šobrīd «Splendid Palace“ programmu veido kvalitatīvs autorkino, art house filmas no Eiropas un citiem pasaules reģioniem, kas guvušas atsaucību pasaules kinofestivālos. Kopš 1994.gada Splendid Palace ir arī prestižās organizācijas Europe Cinemas, kas veidota, lai popularizētu Eiropā tapušu kino, biedrs.

Vairāk par aktuālo filmu piedāvājumu kinoteātrī «Splendid Palace» var uzzināt «splendidpalace.lv».

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu