Jekimovam divi gūti vārti Somijas čempionāta mačā (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Ar diviem gūtiem vārtiem Somijas spēcīgākās hokeja līgas - «SM liiga» - regulārā čempionāta spēlē ceturtdien izcēlās latviešu uzbrucējs Roberts Jekimovs, kura pārstāvētā Lapenrantas «SaiPa» komanda ar 3:0 (0:0, 1:0, 2:0) savā laukumā uzvarēja Raumas «Lukko».

Jekimovs guva savas komandas pirmos un tātad arī uzvaras vārtus, kad otrās trešdaļas pēdējā minūtē aizturētā soda laikā panāca 1:0, kā arī trešos vārtus, raidot ripu tukšos pretinieku vārtos 56 sekundes pirms mača beigām.

Uzbrucējs maču aizvadīja «SaiPa» komandas otrajā maiņā, uz ledus pavadot 13 minūtes un 50 sekundes. Latvieša kontā septiņi metieni pa vārtiem un pozitīvs lietderības koeficients +2.

Šajā sezonā aizvadītajās 45 spēlēs Jekimovs izcēlies ar 15 gūtiem vārtiem un desmit rezultatīvām piespēlēm, kā arī iekrājis pozitīvu lietderības koeficientu +4.

Pagājušā nedēļā uzbrucējs palīdzēja Latvijas izlasei Rīgā izcīnīt ceļazīmi uz Soču olimpiskajām spēlēm.

Pēdējās 18 spēlēs «SaiPa» komanda izcīnījusi vien piecas uzvaras un kopvērtējumā ar 75 punktiem 50 mačos ieņem desmito vietu.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu