Dabas muzejs rīko fotokonkursu «Mans putns 2013»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas Dabas muzejs aicina ikvienu interesentu piedalīties fotokonkursā «Mans putns», kas nu jau ir kļuvis par tradīciju un ir pavasara vēstnesis. Konkursa pirmo vietu ieguvējiem TALLINK dāvās četras dāvanu kartes jūras ceļojumam Rīga-Stokholma-Rīga 4 personām, kā arī aizraujošu atpūtas un izklaides programmu uz kuģa.

Kā atzīst gan fotogrāfi, gan dabas pētnieki – putnus fotografēt nemaz nav viegli. Lai notvertu labus kadrus, nepieciešams daudz laika pavadīt tos vērojot, kas īsteniem dabas draugiem sagādā pat lielāku prieku nekā izdevies kadrs. Šajā fotokonkursā izmantotās fototehnikas kvalitātei vai notvertās putnu sugas retumam nav tik liela nozīme. Galvenais, kas tiek vērtēts ir kadra unikalitāte un oriģinalitāte.

Foto konkursa mērķis ir radīt cilvēkos interesi doties dabā, novērtēt tās bagātību, vērot putnus un iemūžināt tos interesantās fotogrāfijās, kuras vēlāk izstādē «Mans putns» varēs aplūkot arī citi muzeja apmeklētāji.

www.dabasmuzejs.gov.lv

Fotogrāfijas konkursam jāiesniedz Dabas muzejā līdz šā gada 21. martam vai jānosūta uz Dabas muzeju K. Barona 4, Rīga, LV-1050 (pasta zīmogs 21. marts). Ar fotokonkursa «Mans putns» 2013. gada nolikumu aicinām iepazīties Latvijas Dabas muzeja mājas lapā. Vairāk informācijas pa tālr.: 67356041; e-pasts: dmitrijs.boiko@dabasmuzejs.gov.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu