Štāls gūst vārtus arī otrajā Slovākijas čempionāta spēlē (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Vārtus arī savā otrajā mačā Slovākijas komandas HK «Poprad» sastāvā piektdien guva latviešu uzbrucējs Juris Štāls, bet viņa pārstāvētā komanda savā laukumā ar 2:3 (1:2, 0:0, 0:1, 0:1) pagarinājumā piekāpās «Zvolen» hokejistiem.

Štāls, kurš pirms pievienošanās Popradas klubam pārstāvēja Ukrainas čempionāta komandu Kijevas «Kompanjon», precīzi meta 12. minūtē, kad «Poprad» pietuvojās pretiniekiem līdz 1:2.

Kā ziņots, trešdien Štāls savā pirmajā mačā «Poprad» sastāvā izcēlās ar gūtiem vārtiem, bet pagājušajā nedēļā uzbrucējs palīdzēja Latvijas valstsvienībai kvalificēties Soču olimpiskajām spēlēm.

Citā mačā kārtējo zaudējumu piedzīvoja latviešu uzbrucēja Raimonda Vilkoita pārstāvētā «Mountfield» komanda, kas ar 0:5 (0:2, 0:1, 0:2) izbraukumā atzina «Banska Bystrica» pārākumu. Vilkoits darbojās savas komandas pirmajā maiņā, tomēr statistikā izcelties nespēja.

Čempionāta kopvērtējumā «Poprad» ar 50 spēlēs izcīnītiem 66 punktiem ieņem astoto vietu, bet «Mountfield» komanda ar 46 punktiem ir pēdējā, desmitajā vietā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu