Pelšam pirmie gūtie vārti AHL (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli Amerikas hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlē piektdien izcēlās latviešu uzbrucējs Kristiāns Pelšs, bet viņa pārstāvētā Oklahomsitijas «Barons» vienība ar 3:4 (0:1, 2:0, 1:2, 0:0, 0:1) izbraukumā pēcspēles metienu sērijā zaudēja Teksasas «Stars» hokejistiem.

Pelšs guva savas komandas pirmos vārtus, kad otrās trešdaļas 15.minūtē panāca neizšķirtu 1:1, bet ar rezultatīvu piespēli viņš izcēlās divas minūtes vēlāk, kad rezultāts kļuva 2:1 «Barons» labā.

Šie Pelšam bija pirmie gūtie vārti AHL līmenī viņa karjerā.

Kreisās malas uzbrucējs mača gaitā veica divus metienus pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Kopumā 15 AHL turnīra spēlēs šosezon Pelšs guvis vienus vārtus, veicis septiņas rezultatīvas piespēles un iekrājis pozitīvu lietderības koeficientu +4.

«Barons» komandai šīs bija pirmais zaudējums četros mačos.

Rietumu konferences kopvērtējumā šobrīd traumētā latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Ročesteras «Americans» komanda ar 55 punktiem 46 spēlēs ieņem sesto vietu, bet «Barons» hokejisti ar 53 punktiem 48 cīņās ir devītajā pozīcijā.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu