«Liepājas metalurgs» hokejisti savā laukumā sagrauj «Ļida» komandu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Skliepajasmetalurgs.lv

Latvijas čempionvienība hokejā «Liepājas metalurgs» Baltkrievijas atklātā čempionāta (BAČ) otrā posma spēlē sestdien savā laukumā ar rezultātu 5:1 (2:0, 2:1, 1:0) sagrāva A grupas pastarīti «Ļida».

Liepājniekiem šī bija pirmā uzvara pamatlaikā BAČ otrā posma ietvaros.

Pirmajā trešdaļā mājinieku rindās vairākumā izcēlās Bruno Zabis, bet vienādos sastāvos precīzs bija Toms Zeltiņš. Otrajā trešdaļā uz Edgara Branča precīzo raidījumu viesi atbildēja ar saviem pirmajiem un vienīgajiem vārtiem, tomēr līdz trešdaļas beigām trīs vārtu pārsvaru atjaunoja Zabis. Punktu uzvarai trešajā trešdaļā pielika Reinis Demiters.

Viena rezultatīva piespēle šajā mačā pieredzējušā Ģirta Ankipāna kontā.

Sacensību pamatturnīrā aizvadītajās četrās savstarpējās spēlēs vienības uzvaras dalīja uz pusēm, bet komandu pirmajā otrā posma cīņā 29. janvārī izbraukumā liepājnieki piekāpās «Ļida» vienībai ar 2:4.

Aizvadītajās septiņās otrā posma spēlēs «Liepājas metalurgs» piedzīvojis četrus zaudējumus, ticis pie diviem panākumiem pēcspēles metienu sērijā un guvis vienu uzvaru pamatlaikā.

BAČ kopvērtējumā «Liepājas metalurgs» ar 78 punktiem 47 spēlēs atrodas stabilā piektajā vietā, bet «Ļida» ar 66 punktiem atrodas pozīciju zemāk.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu