«Liepājas metalurgs» savā laukumā zaudē «Šahtjor»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: skliepajasmetalurgs.lv

Latvijas čempionvienība «Liepājas metalurgs» Baltkrievijas atklātā čempionāta (BAČ) otrā posma spēlē otrdien savā laukumā ar 1:3 (0:0, 1:2, 0:1) zaudēja Soļigorskas «Šahtjor» komandai.

Visi galvenie notikumi risinājās mača otrajā trešdaļā. Vispirms uz viesu vārtu guvumu jau trešdaļas 42. sekundē ar precīzu metienu piecas minūtes vēlāk atbildēja Aleksandrs Baburins, tomēr divas minūtes pirms trešdaļas beigām Soļigorskas klubs atguva vadību, kuru spēja trešajā periodā nosargāt.

Mača beigās viesi spēlēja četru laukuma spēlētāju sastāvā, bet «liepājnieku» vārtsargs Jānis Kalniņš bija nomainīts pret sesto laukuma hokejistu, tomēr tas cerēto rezultātu nedeva. Tā vietā «Šahtjor» ar metienu tukšos vārtos panāca cīņas gala rezultātu.

Pamatturnīrā aizvadītajās četrās savstarpējās spēlēs «Liepājas metalurgs» izcīnīja trīs uzvaras, bet komandu pirmajā otrā posma cīņā 26. janvārī «liepājnieki» izbraukumā piekāpās ar 2:4.

Pēc šī mača "liepājniekiem" otrajā posmā atliks aizvadīt tikai divas cīņas - piektdien izbraukumā pret Grodņas «Neman», bet nākamajā pirmdienā savā laukumā pret Atvara Tribuncova pārstāvēto HK «Gomeļ».

BAČ kopvērtējumā «Liepājas metalurgs» ar 78 punktiem 48 spēlēs ir stabilā piektajā vietā, bet «Šahtjor» ar 87 punktiem ir pozīciju augstāk. Jau tagad zināms, ka Latvijas klubs otro posmu noslēgs piektajā vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu