Vai vēlies iegūt biļetes uz «Pērkons» koncertu? (46)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Apollo» piedāvā lielisku iespēju tikt pie leģendārās latviešu grupas «Pērkons» koncertbiļetēm. 15. februārī ar koncertu Līvānu Kultūras centrā tika atklāta Ievas Akurateres un Jura Kulakova jubilejas koncertturneja. Jums ir iespēja laimēt kādu no ielūgumiem (2 personām) uz sevis izvēlēto koncertu kādā no Latvijas pilsētām.

Atbildi pareizi uz jautājumiem un varbūt tieši tev paveiksies!

Konkurss norisinās no 20. līdz 27. februārim. Tev tikai jāatbild pareizi uz jautājumiem un no visiem pareizi atbildējušajiem 27. februārī tiks izlozēti trīs laimīgie, kuri iegūs ielūgumu divām personām uz «Pērkons» koncertu.

Norādi pareizu e-pastu un ESI MODRS!

«Pērkons» jubilejas tūres koncertos uzstāsies pilnā sastāvā – Juris Kulakovs (taustiņi), Juris Sējāns (bass, vokāls), Leons Sējāns (solo ģitāra), Ieva Akuratere (vokāls), Raimonds Bartaševičs (vokāls) un Ikars Ruņģis (sitamie instrumenti).

Turpmākie koncerti notiks: Liepājā, Jelgavā, Saldū, Ventspilī, Krustpilī, Gulbenē, Ādažos, Madonā, Preiļos, Cēsīs, Rēzeknē, Kuldīgā, Siguldā, Mārupē un Dobelē.

Komentāri (46)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu