Lady Gaga: Gūžas operācija bija tikai neliels šķērslis (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Popdīva Lady Gaga pēc gūžas operācijas veikšanas paziņojusi, ka tā «bija tikai neliels šķērslis».

«Kad mani aizveda uz operāciju zāli, es domāju par jūsu sāpēm un neatlaidību, jūsu atšķirīgajām problēmām ģimenē, skolas vidi, veselības problēmām, palikšanu bez mājām, identitātes krīzēm,» dziedātāja ceturtdien rakstīja savu fanu portālā «littlemonsters.com». «Un es pie sevis nodomāju, ka es taču esmu dzīva. Mani sapņi ir piepildījušies, un šis ir tikai neliels šķērslis.»

Lady Gaga pazīstama ar centieniem palīdzēt fanu personisko problēmu risināšanā. Pagājušogad viņa dibināja «Born This Way» fondu pret vardarbību pusaudžu vidū, bet janvārī vairākos viņas koncertos Ziemeļamerikā apmeklētājiem bija pieejamas bezmaksas psihologa konsultācijas.

Hita «Poker Face» autorei šomēnes tika diagnosticēts sinovīts - locītavu iekaisums, kas dažkārt rodas pēc sastiepumiem un citām traumām. Viņa atzina, ka mēneša garumā esot to slēpusi no savas komandas.

Iekaisuma dēļ Lady Gaga priekšlaicīgi noslēdza «The Born This Way Ball» turneju, kurā līdz 20.martam bija paredzēti vēl 19 koncerti.

Līdz šim dziedātāja vairāk nekā 200 koncertu turnejā apceļojusi Eiropu, Āziju, Ziemeļameriku, Dienvidameriku, Austrāliju un Āfriku. Mūzikas žurnāls «Billboard» to atzina par sesto visvairāk pelnošo koncertturneju 2012.gadā.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu