Ītens Houks nopeļ «postošos» «Oskarus» (12)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu aktieris un scenārists Ītens Houks, kurš divreiz nominēts ASV Kinoakadēmijas balvām, nopēlis «Oskarus» par pārmērīgas konkurences radīšanu.

«Šajā valstī cilvēki visu grib padarīt par sacensību, lai visiem būtu skaidrs, kurš ir uzvarētājs, kurš - zaudētājs,» viņš sacīja žurnālam «Gotham». «Tāpēc arī viņiem patīk paziņot filmu kases ieņēmumus, jo tādā veidā var pateikt, ka šī, lūk, ir labākā filma.»

«Taču padomājiet, cik daudzas neizteiksmīgas, stulbas filmas ir ieguvušas «Oskarus» un virs cik daudzu viduvēju aktieru kamīniem gozējas šī balva. Manuprāt, dzīšanās pēc šīs apšaubāmās slavas un naudas ir ļoti postoša,» skaidroja aktieris.

Houks nav vienīgais Holivudas aktieris, kurš paudis neapmierinātību ar kinoindustrijas prestižākajām balvām, kas tiks pasniegtas svētdien Losandželosā.

Kā jau ziņots, ekrāna zvaigzne Hoakins Fīnikss pagājušogad paziņoja, ka tās esot «stulbākā lieta pasaulē».

«Tas ir pilnīgi subjektīvi,» teica aktieris, kurš divas reizes ticis nominēts «Oskara» balvām. «Cilvēki tiek sarīdīti viens pret otru. Tā ir stulbākā lieta pasaulē.»

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu