«Stila un modes balvu 2012» ieguvēju saraksts un apbalvošanas foto (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

25. februārī Latvijas Nacionālās operas Jaunajā zālē tika pasniegta Latvijas Stila un modes balva 2012 vairākās nominācijās par sasniegumiem stila un modes jomā. Ceremonijas laikā tika nosauktas Latvijā stilīgākās personības un labākie profesionāļi modes industrijā.

Ceremonijas laikā par sasniegumiem stila un modes jomā tika apbalvoti sabiedrībā pazīstamie cilvēki un iepriekšējā gada labākie projekti kopā 13 nominācijās.

Stilīgākais aktieris

  • Ivars Krasts

Stilīgākā aktrise

  • Dārta Daneviča

Stilīgākā dziesmu izpildītāja

  • Agnese Rakovska

Stilīgākais dziesmu izpildītājs

  • Markus Riva

Stilīgākā mūziķu grupa

  • «The Sound Poets»

Stilīgākā TV-Dīva

  • Santa M. Bindemane («Te!» LTV1)

Stilīgākais TV vadītājs

  • Renārs Zeltiņš (LTV1)

Modes veikals ar interesantāko koncepciju, kas tika atvērts 2012. gadā

  • «Decadence Lounge» (Kr. Barona ielā 12)

Labākās žurnāla stila lapas

  • «L`Officiel Latvija» (izdevums latviešu valodā, 2012.g. septembris)

Stilīgākais žurnāla vāks

  • «L`Officiel Latvija» (izdevums latviešu valodā, 2012.g.janvāris)

Gada debija modes jomā

  • zīmols «BeCarouselle» (dizainere Dace Krieviņa-Bahmane)

Gada modes mākslinieks

  • Agnese Narņicka (zīmols «One Wolf»)

Par ieguldījumu Latvijas modes attīstībā

  • Bruno Birmanis

Laureātus paziņoja vairāki sabiedrībā pazīstamie cilvēki – aktrise Dagmāra Legante, «Aerodium» vēja tuneļa dibinātājs Ivars Beitāns, foto mākslinieks Jānis Deināts, tetovēšanas studijas «Vadim Tattoo» īpašnieki Gunta un Vadims Carenko, radio «Spin FM» ētera personības Ligita Mieze un Nauris Brikmanis, modes un stila eksperte un vairākkārtēja Stila un Modes balvas ieguvēja Maija Silova, 5-kārtējs «Red Bull Mini Drome» uzvarētājs un pasaules rekorda turētājs Toms Ālsbergs, modes blogeris Deniss Ševeļovs, dziedātāja Samanta Tīna, Baltijas modes federācijas prezidente Jeļena Srahova, žurnāla «Pastaiga» izdevēja un izdevniecības «Rīgas Viļņi» valdes priekšsēdētāja Aija Simsone un modes mākslinieks Atis Artemjevs.

Prēmijas laureāti saņēma tradicionālo statueti, kas simbolizē stila un modes vienotību, kuru izgatavoja uzņēmuma «Geka» meistari.

Kandidātus nominācijās vērtēja speciālā žūrija, kuras sastāvā bija glancēto žurnālu redaktori, fotogrāfi un citi modes eksperti: žurnāla «JOY» galvenā redaktore Daina Baika, žurnāla «UNA» galvenā redaktore Džina Briška, žurnāla «Santa» modes redaktore Ieva Čečina, fotogrāfs Jānis Deināts, žurnālu «Lilit» un «Lilit.Ru» mākslinieciskā vadītāja Anda Kļaviņa, modes eksperte Una Meistere, portāla «Delfi» modes un skaistuma redaktore Tata Ņevskaja, žurnālu «Lilit» un «Lilit.ru» modes un skaistuma redaktore Marija Rudakova, žurnāla «L`Officiel Latvija» modes žurnāliste Jūlija Rumjanceva, modes eksperte Maija Silova, žurnāla «Pastaiga» izdevēja Aija Simsone, modes blogeris Deniss Ševeļovs, žurnāla «Klubs» galvenais redaktors Juris Šleiers, žurnāla «Lilit» modes redaktore Dace Vaivara, žurnāla «L`Officiel Latvija» galvenā redaktore Jeļena Vlasova un žurnāla «Cosmopolitan» galvenā redaktore Santa Kristiāna Zamuele. Kandidātus nominācijās «Labākās žurnāla stila lapas» un «Stilīgākais žurnāla vāks» vērtēja starptautiskie modes eksperti: modes žurnāliste no Stokholmas Zulfija Starsta, starptautiskā modes un dizaina portāla «design42day.com» modes direktore Laura Fjuzo un pazīstamais Krievijas modes mākslinieks Oļegs Birjukovs.

Ceremonijas laikā pasākuma partneri un sponsori pasniedza arī vairākas speciālās balvas.

  • Žurnāls «L`Officiel Latvija» pasniedza savu tradicionālo speciālo balvu – šogad tā bija pasniegta Aigaram Bikšem par ieguldījumu Latvijas modes izglītībā.
  • Portāls «Delfi» pasniedza savu speciālo balvu Agnesei Rakovskai, kura pagājušogad bija visstilīgākā personība no visiem nomināciju kandidātiem pēc «Delfi» lasītāju balsošanas rezultātiem.
  • Iepirkšanas centrs «Galleria Rīga» apbalvoja sava Facebook profila lietotāju izraudzīto 2012. gada Stilīgāko aktrisi – Ilzi Ķuzuli-Skrastiņu.
  • Stilīgākā dziesmu izpildītāja Agnese Rakovska saņēma dāvanas no pasākuma atbalstītājiem: apģērbu veikala «Vaide» dāvanu karti un «Micabella» dekoratīvās kosmētikas komplektu.
  • Stilīgākais dziesmu izpildītājs Markus Riva saņēma dāvanu no «SanPellegrino», Premium klases minerālūdens, un kompānija «Market Media» uzdāvināja viņam 2 nedēļu reklāmas laiku savu jaunumu reklamēšanai lielveikalu televīzijā.
  • Pasākuma oficiālais auto «Opel Mokka» uzdāvināja nedēļas nogales izmēģinājuma braucienus 2012.gada Stilīgākajai mūziķu grupai «The Sound Poets» un Stilīgākajam TV-vadītājam Renāram Zeltiņam.
  • Pasākuma ģenerālsponsors «Rīgas Dīva» ir sagādājis pārsteiguma dāvanu vienai no nominētajām televīzijas raidījumu vadītājām - Ketijai Šēnbergai.
  • Friziersalons «Pastelle» pasniedza dāvanu Stilīgākajam aktierim Ivaram Krastam.
  • Gada modes māksliniece Agnese Narņicka saņēma dekoratīvās kosmētikas komplektu «Micabella».
  • Kā īpašo balvu no Baltijas modes federācijas zīmols «Be Carousell» saņēma bezmaksas dalību Rīgas modes nedēļā.

Latvijas Nacionālās operas Jaunajā zālē Stila un modes balvas pasniegšanas ceremonijas laikā pulcējās sabiedrībā pazīstamie cilvēki, slavenie nomināciju kandidāti un stila un modes jomas profesionāļi. Uz skatuves uzstājas DJ Aspirīns un DJ Drum, 2010. gada Stilīgākais dziedātājs Goran Gora, Ieva Kerēvica, Dons, Samanta Tīna, grupa «The Wow» un 50 mazās balerīnas no Rīgas Horeogrāfijas vidusskolas 1.-4.klasēm, kā arī ceremonijas skatītāji varēja redzēt fragmentu no unikālās dejas izrādes «Inside», kura būs apmeklējama Latvijas Nacionālajā Teātrī jau 26. un 29. aprīlī. Lielisko skatuves noformējumu veidoja scenogrāfs, pasākumu dizaineris Aleksandrs Vasiļenko un Stepans Boldirevs no «Culte Bizarre Art Group», video projekcijas – »СВЕТОMUSIC». Pasākumu vadīja Sindija Vilde un Markus Riva. «Latvijas Stila un Modes Balvas 2012» pasniegšanas ceremoniju tiešraidē varēja skatīties TV-kanālā «LNT».

Projektu «Latvijas Stila un Modes balva» Baltijas modes federācija organizē jau astoto gadu pēc kārtas. Latvijas Stila un modes balvu pasniegšana apvieno visu radošo jomu pārstāvjus, katru gadu apbalvojot labākos profesionāļus modes industrijā, kā arī stilīgākos TV, teātra un šova biznesa zvaigznes.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu