Divas dienas pēc «Oskara» iegūšanas jau izsola aktrises apģērbus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ekrāna zvaigznes Dženiferas Lorensas tērpi no komēdijas «Silver Linings Playbook» («Optimista stāsts») interneta izsolē piedāvāti, sākot no otrdienas, tikai divas dienas pēc viņas uzvaras «Oskaru» ceremonijā.

Piemiņas lietu uzpircējs «Nate D.Sanders» otrdien interesentiem piedāvāja filmā, ar kuru Lorensa izpelnījās labākās aktrises balvu, redzamās baltās, pieguļošās deju bikses, ziemas mēteli un sporta krūšturi. Izsole noslēgsies ceturtdien.

Katra apģērba gabala cena lēsta no 500 līdz 1500 ASV dolāriem (no 270 līdz 810 latiem).

«Viņa ir ieguvusi ASV Kinoakadēmijas balvu, kas tērpiem piešķir jaunu statusu,» teica izsoļu nama «Nate D.Sanders» pārstāve.

Kopumā interneta izsolē būs nopērkami pieci aktrises apģērbi no filmas. Sākuma cena katram no tiem ir 100 dolāri (54 lati).

Izsolē turklāt iekļauti arī deviņi Bredlija Kūpera apģērba gabali un vēl trīs lietas no otrā plāna aktiera Krisa Takera garderobes filmā «Optimista stāsts».

22 gadus vecā Lorensa par lomu «Optimista stāstā» guva atzinību ar «Zelta globusu» un ASV Kinoaktieru ģildes ceremonijās.

Filmu studijas bieži atdod izsoļu namiem apģērbus no kinolentēm, jo tie dažkārt gūst lielu fanu un kolekcionāru interesi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu