Festivāls «Pestivals» papildina programmu un piesaka «Rock» skatuvi (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: magicFBI

Bārā-restorānā «Ar mani atkal runā kaijas» galvaspilsētas populārās mūzikas un kultūras festivāls «Pestivals » izziņoja programmu papildinošos māksliniekus un atklāja citus jaunumus. Festivāls «Pestivals 2013» viens no jaunumiem ir ROCK skatuve, uz kuras kāps pieprasītākie latviešu mākslinieki – dziedātājs Dons, Miks Dukurs, latgalietis Sovvaļniks, jaunā progressive-pop grupa «Galaxy Bosons», tautā iemīļotie «Astro’n’out», «Dzelzs Vilks» – un daudzsološā rokgrupa no ASV «Early Morning Rebel».

Uz festivāla galvenās skatuves, papildus jau izziņotajam festivāla māksliniekam, leģendārajam mūziķim MC Hammer, uzstāsies zviedru popmūzikas pārstāvis Eriks Saade, Lielbritānijas rokgrupa «The Qemists», RnB mūziķis un producents Angel, deju mūzikas zvaigzne rumāniete Inna un pēdējās desmitgades viens no populārākajiem Lielbritānijas mūziķiem Kreigs Deivids.

Festivāls «Pestivals» atklāj, ka programmu papildinās vēl vairāki vietējie un ārvalstu mūziķi, kā arī festivāla apmeklētājus iepriecinās citi jaunumi, par kuriem organizētāji informēs drīzumā.

Festivāls «Pestivals», kas 2012. gadā notika pirmo reizi, pulcējot vairākus tūkstošus apmeklētāju un pusotru simtu mūziķu no visas pasaules, 2013. gadā priecēs ar divu dienu programmu, 12. un 13. jūlijā Mežaparkā.

  • Biļetes uz festivālu «Pestivals» iespējams iegādāties «Biļešu Serviss» tīklā par 14 Ls līdz 8. martam vai 5000 biļetēm.
  • Ar festivāla «Pestivals 2012» aprocēm vai koncertu sesijas drukātajām biļetēm – 10%.

Vairāk informācijas «pestivals.lv».

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu