Ar vienu biļeti gan vilcienā, gan Siguldas Ziemas festivālā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Turpinot piedāvāto pakalpojumu attīstību, AS «Pasažieru vilciens (turpmāk - PV) sadarbībā ar Siguldas tūrisma attīstības aģentūru izstrādājis kompleksu piedāvājumu braucienam ar vilcienu un izklaides pasākuma - Siguldas Ziemas festivāla apmeklējumam.

Visu nākamo nedēļu Siguldā norisināsies Ziemas festivāla aktivitātes. Pasākuma kulminācija būs sestdien, 9.martā, kad pilsētā plānots Latvijas čempionāts bobslejā un kamaniņu sportā, Ziemas karnevāls un citas norises. Domājot par festivāla apmeklētāju ērtībām, Siguldas dome un PV piedāvā iegādāties īpašu komplektu, kurā iekļauts brauciens ar vilcienu no Rīgas uz Siguldu uz atpakaļ, Ziemas festivāla norišu apmeklējums un labi piedāvājumi no Siguldas kafejnīcām.

Komplektā iekļauts arī brauciens ar krēslu pacēlāju Siguldas Pilsētas trasē, ieejas maksa Livonijas ordeņa pilī un aktivitātes ar viduslaiku ieročiem. Kompleksā piedāvājumu pircējs tāpat varēs saņemt karsto dzērienu līdzņemšanai kafejnīcā - konditorejā «Mr. Biskvīts», savukārt vēl deviņās kafejnīcās un restorānos būs iespēja pusdienot ar 20% atlaidi.

  • Festivāla apmeklētāji uz Siguldu no Rīgas varēs doties ar vilcienu plkst.10.37 (Siguldā pienāk plkst.11.48), bet atpakaļceļam varēs izvēlēties vienu no četriem vilcieniem no Siguldas - plkst.16.03, plkst.17.33 vai plkst.19.42 vai plkst.21.38.

Ceļošanas ar vilcienu popularizēšana un komplekso piedāvājumu sistēmas veidošana ir viena no PV šī gada prioritātēm, tādēļ PV ir gandarīts par Siguldas tūrisma attīstības aģentūras aktivitātēm un aicina arī citas pašvaldības un tūrisma objektu apsaimniekotājus uz līdzīgu sadarbību. Kompleksā piedāvājuma būtība ir apvienot vairākus pakalpojumus, tādējādi dodot iespēju klientam pakalpojumu saņemt lētāk nekā gadījumā, ja viņš katru biļeti iegādātos atsevišķi.

  • Komplekts vilcienam un Siguldas Ziemas festivāla apmeklējumam maksās septiņus latus. Tajā iekļauto pakalpojumu maksa, pērkot katru atsevišķi, izmaksātu apmēram Ls 9,50. Turklāt pie ietaupījumiem jārēķina arī pusdienošanas atlaide kafejnīcās.

PV aicina izmantot iespēju arī ziemā paviesoties Siguldā un izbaudīt svētku atmosfēru. Komplekso «biļeti» varēs iegādāties PV Informācijas centrā «i punkts» Rīgas dzelzceļa stacijā, sākot no 4.marta līdz pat 9.martam (ieskaitot). Informācijas centrs strādā katru dienu no plkst.7.00 līdz plkts.22.03.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu