Smart IT Cluster - Global Intelligence Alliance (7)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

SMART IT Cluster - integrētu IT risinājumu izstrādātājam ir jauna mājaslapa. Ar IT Cluster palīdzību lielie uzņēmumi, valdības, kā arī mazie un vidējie uzņēmumi var piekļūt virknei nišu vadošu biedru uzņēmumu informācijai, lai vienkāršāk izveidotu savam projektam piemērotu virtuālu konsorciju. Izveidotais uzņēmumu saišu tīkls palīdz šiem uzņēmumiem nepārtraukti attīstīties, atsevišķus risinājumus apvienojot jaunos produktos ar unikālām īpašībām. Mēs izstrādājam IT risinājumus lauksaimniecības, enerģētikas un banku sektora jomās.

Lauksaimniecības industrijai jāturpina izmantot arvien vairāk IT risinājumu savā darbībā, lai palielinātu ražīguma potenciālu. Mūsu risinājumi viennozīmīgi palielinās Jūsu uzņēmuma efektivitāti.

Enerģētikai šodien ir jābūt daudz elastīgākai un reaģēt spējīgākai uz izmaiņām jaunajos tirgos. Lai uzturētu šo vidi, uzņēmumiem ir jāoptimizē savas sistēmas un procesi, lai veikli piemērotos klientu prasībām un nepārtraukti uzlabotu savu pakalpojumu kvalitāti. Mēs piedāvājam visa veida IT risinājumus, kas Jums ļaus efektīvāk pārvaldīt ražošanas procesa enerģijas patēriņu un to attiecīgi samazināt izmaksas.

IT risinājumi šodien ir kļuvuši par banku sektora stūrakmeni. Mēs varam palīdzēt finansiālo pakalpojumu sniedzējiem būt elastīgākiem, drošākiem un samazināt savas izmaksas.

Mūsu integrētie IT risinājumi ir izstrādāti ar mērķi attīstīt uzņēmuma veiktspēju, efektivitāti, maksimāli samazinot izmaksas. Mūsu produkti ir guvuši plašu atzinību Baltijas valstīs, saņemot vairākus apgalvojumus, un tie šobrīd jau tiek ieviesti ārpus Baltijas robežām. Šobrīd uzņēmums uzsācis darboties sekojošos valstu tirgos: Latvijas, Polijas, Baltkrievijas, Ukrainas, Kazahstānas un Argentīnas.

Argentīnai ir milzīgs lauksaimniecības potenciāls un tas aug strauji uz vispasaules IT kartes.

Baltkrievija jau šobrīd ir atzīts līderis reģionā IT jomā ar lielo talantīgo inženieru un ārpakalpojumu uzņēmumu skaitu.

Kazahstāna ir slavena ar savu nepieciešamību integrēt jaunākās tehnoloģijas valsts pārvaldes un komerciālajos procesos.

Latvija ir viena no visstraujāk augošākajām ekonomikām Eiropā un tā aktīvi attīsta savu industriālo politiku.

Lietuvā ir liels skaits veiksmīgu IT uzņēmumu un valsts ir svarīga robeža starp Eiropu un Āziju.

Polija ir svarīgs tirgus spēlētājs pasaules IT kartē ar vairākām talantīgām izstrādātāju komandām un plaukstošu ekonomiku.

Ukraina ir viens no globālā ārpakalpojumu tirgus līderiem, ar milzīgu pieredzi un vērtīgu pozitīvu reputāciju globālo produktu un pakalpojumu ziņā.

Unikālais piegājiens sadarbībai starp uzņēmumiem ļauj SMART IT Cluster nodrošināt efektīvus risinājumus dažādām darbplūsmām. Produktu starpā, kurus esam izstrādājuši sadarbībā ar saviem partneriem, ir sekojoši:

- Dokumentu un darbplūsmas vadības risinājumi

- Lauksaimniecības industrijas vadības programmnodrošinājums

- IT konsultāciju projekti

- Ražošanas procesu pārvaldības risinājumi

- Sadarbības projekti

Izveidojot pievienotās vērtības ķēdi un izmantojot katra "pudura" potenciālu, mēs spējam piedāvāt uzticamus un efektīvus IT risinājumus valsts pārvaldei, kā arī jebkura izmēra uzņēmumam. SMART IT Cluster gada apgrozījums ir 26 miljoni Eiro un mēs turpinām augt un uzlabot savus procesus.

Mēs augstu vērtējam savu klientu uzņēmējdarbības prioritātes un tādējādi mēs piedāvāsim tieši tos risinājumus, kas nepieciešami mūsu klientu efektivitātes uzlabošanai. Lai sasniegtu šos mērķus, mūsu komandā ir virkne varošu profesionāļu. Mūsu uzņēmumā šobrīd ir nodarbināti 105 darbinieki un ikviens no viņiem ir gatavs ieguldīt savas pūles un zināšanas, lai radītu veiksmīgu risinājumu. Ikviens darbinieks mūsu uzņēmumā ir unikālā personība, un mēs nepārtraukti mēģinām nodrošināt, ka visi mūsu darbinieki strādā pie mums ar baudu un mēs kopīgi spējam virzīties pretim saviem kopīgajiem mērķiem.

Pievienojieties mūsu jaunajā mājaslapā un sāciet palielināt jūsu procesu vērtību, kā arī samazināt to izmaksas.

<span lang="lv" xml:lang="lv"><span class="MsoHyperlink">http://www.smartitcluster.eu</span></span>

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu