Juškānei pēdējā vieta PK posma iedzīšanas sacensībās (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas biatloniste Žanna Juškāne šodien ierindojās pēdējā, 49. vietā, Norvēģijā notikušajās Pasaules kausa izcīņas septītā posma desmit kilometru iedzīšanas sacensībās.

Latvijas biatloniste, kura Pasaules kausa iedzīšanas sacensībās piedalījās pirmo reizi karjerā, četrās šaušanās pieļāva kopumā desmit kļūdas, reizi nespējot noguldīt nevienu no pieciem mērķiem.

Tas viņai ļāva finiša līniju šķērsot pēc 42 minūtēm un 37,7 sekundēm, kas bija sliktākais laiks visu finišējušo dalībnieču vidū. Četras biatlonistes finišu nesasniedza, bet septiņas neizgāja uz starta.

Pirms tam piektdien notikušajās iedzīšanas sacensībās Juškāne izcīnīja 43. vietu.

Sacensībās par uzvarētāju kļuva februārī pasaules čempionātā četras zelta godalgas un divus sudrabus izcīnījusī norvēģiete Tūra Bergere, kura šāva ar četrām kļūdām un finišā par 32,2 sekundēm apsteidza francūzieti Mariju Dorinu, kura nesašāva divus mērķus. Trešā ar četriem nesašautiem mērķiem bija Anastasija Kuzmina no Slovākijas, kura Bergerei zaudēja 45,1 sekundi.

Pasaules kausa kopvērtējumā pārliecinošā līderpozīcijā ar 1009 punktiem atrodas Bergere, kurai ar 700 punktiem seko baltkrieviete Darja Domračova, bet vēl par 30 punktiem mazāk ir vācietei Andrea Henkelei.

Pēc sacensībām Norvēģijā vēl atliks divi Pasaules kausa posmi, kas abi risināsies Krievijā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu