Arnolds Švarcenegers atgriežas pie kultūrisma (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Aktieris Arnolds Švarcenegers kļūs par vienu no redaktoriem un rakstīs ikmēneša sleju kultūrismam veltītajos žurnālos «Flex» un «Muscle&Fitness», piektdien paziņoja izdevniecība «American Media».

Franšīzes «Terminator» («Terminators») zvaigzne sāka savu karjeru kā kultūrists un piecas reizes ieguva titulu «Misters Visums». Pirms ievēlēšanas par Kalifornijas gubernatoru 2003.gadā viņš abos žurnālos ieņēma tādu pašu amatu.

«Kultūrisms vienmēr bijusi nozīmīga manas dzīves daļa, un es zinu, ka «Muscle&Fitness» un «Flex» turpinās motivēt citus cilāt svarus, dzīvot veselīgi un veicināt kultūrisma popularitāti,» teica austriešu izcelsmes aktieris.

Švarcenegers ar abiem žurnāliem saistīts kopš 1968.gada, kad viņš bija vien 21 gadu vecs. Kopš tā laika viņš uz to vāka pozējis vairāk nekā 60 reizes.

Kopš gubernatora pilnvaru beigām 2011.gada janvārī Švarcenegers piedalījās tādās asa sižeta filmās kā «The Last Stand» («Pēdējais starp dzīvajiem») un «The Expendables 2» («Neiznīcināmie 2»), kā arī sarakstījis autobiogrāfiju.

Žurnālus «Muscle&Fitness» un «Flex» izdod kompānija «American Media Inc», kuras paspārnē ir arī tenku žurnāli «National Enquirer» un «OK!».

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu