Sems Mendess atteicies no jaunas Džeimsa Bonda filmas uzņemšanas (17)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Britu režisors Sems Mendess pat pēc «Skyfall» («Operācija «Skyfall»») panākumiem atteicies no jaunas Džeimsa Bonda filmas uzņemšanas.

Bonda franšīzes 23.filmas globālie kases ieņēmumi bija 1,1 miljards dolāru (590 miljoni latu), turklāt tā ieguvusi vairākas prestižas kinoindustrijas balvas, tostarp divus «Oskarus».

Tomēr Mendess nebūs nākamā turpinājuma režisors, jo veltīs visu uzmanību saviem projektiem teātrī - Roalda Dāla stāsta «Čārlijs un šokolādes fabrika» uzvedumam un citiem.

«Nepieņemt Maikla Vilsona un Barbaras Brokoli dāsno piedāvājumu kļūt par nākamās Bonda filmas režisoru - tas bija ļoti grūts lēmums,» viņš sacīja intervijā portālam «EmpireOnline.com». »«Operācija «Skyfall»» bija viens no labākajiem piedzīvojumiem manā karjerā, taču man vēl ir teātris un citas saistības, tai skaitā «Čārlijs un šokolādes fabrika» un «Karalis Līrs», kam nākamajā gadā būs vajadzīga visa mana uzmanība.»

«Esmu pagodināts par to, ka biju daļa no Bonda ģimenes, un ļoti ceru, ka vēl kādreiz mums radīsies iespēja strādāt kopā,» piebilda režisors.

«Sems bija režisors visu laiku veiksmīgākajai Bonda filmai,» paziņoja britu franšīzes producenti Vilsons un Brokoli. «Mēs būtu gribējuši, lai viņš uzņemtu arī nākamo filmu, tomēr pilnībā respektējam viņa lēmumu pievērsties citiem darbiem un ceram, ka kādreiz atkal sadarbosimies.»

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu