«Double Faced Eels» konkursā iespējams laimēt studijas 3000 eiro vērtībā (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Nagliņš

Ne tikai mūzika pavada «Double Faced Eels» ikdienu, bet arī izglītība, par ko iestājas visi grupas dalībnieki. Tāpēc DFE puiši kopā ar augstskolu «ISMA» rīko super konkursu, kur galvenā balva ir bezmaksas studijas augstskolā «ISMA» viena gada garumā, kas aptuveni, atkarībā no izvēlētā studiju virziena sastāda 3000 EUR. Tev būs iespēja studēt: Uzņēmējdarbības vadību, Informācijas sitēmas, Tūrismu, Dizainu /modi un Tirdzniecību. 

Ko par to saka grupas līderis Marka: «Domāju, kā šādas sadarbības ir nenovērtējamas, jo tā ir fantastiska iespēja jauniešiem gūt pirmo lielo pakāpienu savā dzīvē, turklāt bez maksas. Nav noslēpums, ka izglītība ir ceļš uz nākotni. Neraugoties uz to, kādu profesiju izvēlies pēc tam - tavam intelektam būs segums. Pats esmu beidzis Latvijas Universitāti un ieguvis maģistra grādu ekonomikā, tāpēc neraugoties uz manu muzikālo ikdienu, jebkura morālā intelekta slodze tevi pilnveidos. Tas var būt bizness un tik pat labi tā var būt arī māksla. Vai manā gadījumā – abi kopā»!

Viss, kas tev ir jādara, lai studētu bez maksas ir jāpiedalās konkursā un jāuzvar. Patiesībā tas ir ļoti vienkārši:

  1. iesūt savu foto/video ar moto (savas mācību laikā «savārītās ziepes»),
  2. uz e-pastu «kristiana@dfe.lv»,
  3. Interesantākie un radošākie darbi tiks ievietoti grupas autora Markas draugiem.lv galerijā no 07. – 15. martam.
  4. Uzvarēs tas, kura foto/video būs saņēmis vislielāko «MAN PATĪK» skaitu draugiem.lv portālā. Tāpēc rīkojies, jo tava foto popularitāte un aktivitāte ap to noteiks vai iegūsi vērtīgās studijas un specbalvas no atbalstītājiem!

Apbalvošanas cermonija notiks 18. martā plkst. 19:30, radio Spin FM tiešraidē no skanstes ielas.

«dfe.lv» mājas lapā

Balvu fondu papildinās arī grupas draugi: solāriju tīkls «Pludmale», «Spirit&Law» un «T-ShirtStore».

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu