Uzvar Domračova, Juškānei Sočos 80. vieta (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas biatloniste Žanna Juškāne šodien ierindojās 80. vietā 2014. gada ziemas olimpisko spēļu mājvietā Sočos notiekošā Pasaules kausa izcīņas priekšpēdējā, astotā posma 15 kilometru individuālajā distancē.

Vienīgā Latvijas pārstāve četrās šaušanās pieļāva sešas kļūdas, reizi sašaujot visus piecus mērķus, divreiz pieļaujot pa vienai kļūdai, bet reizi nenoguldot četrus mērķus. Finiša līniju Juškāne šķērsoja pēc 58 minūtēm un 17,1 sekundes, kas deva 80. vietu 87 finišējušo sportistu konkurencē.

Par sacensību uzvarētāju kļuva baltkrieviete Darja Domračova, kura ar divām kļūdām šaušanā Juškāni apsteidza par 12 minūtēm un 31,9 sekundēm.

Otrajā vietā sacensībās ar nevainojamu šaušanu ierindojās Olga Zaiceva no Krievijas, kura Domračovai zaudēja 34,6 sekundes, bet vēl par 12,2 sekundēm ar vienu nesašautu mērķi atpalika Norvēģijas biatloniste Tūra Bergere, kura jau nodrošinājusi sev pirmo Lielo kristāla globusu karjerā.

Iepriekšējo posmu Norvēģijā Juškāne aizvadīja salīdzinoši sekmīgi, sprinta sacensībās izcīnot 43. vietu un pirmo reizi karjerā kvalificējoties iedzīšanas sacensībām.

Pasaules kausa kopvērtējumā pārliecinošā līderpozīcijā ar 1117 punktiem atrodas Bergere, viņai ar 808 punktiem seko Domračova, bet trešā ar 742 punktiem ir vāciete Andrea Henkele, kura šoreiz bija ceturtā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu