5 padomi kā efektīgi izskatīties gultā (74)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:http://www.flickr.com/photos/manossi/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Mēs, sievietes, vēlamies efektīgi izskatīties gultā. Jo tieši tur partnera dēļ mums jāizskatās īpaši pievilcīgām, lai viņš mūs vēlētos atkal un atkal!

Tāpēc pat mazākais defektiņš, pārāk plānas vai pārāk kuplas, pēc mūsu domām, formas mūs iedzen lielā depresijā.

Nekrītiet izmisumā! Eksperti piedāvā dažas nelielas sieviešu viltībiņas, kuras izmantojot, būsiet vienkārši lieliskas gultā – viegli un bez piepūles!

1. Iedegums.

Ja nemīlat solāriju, izmantojiet kaut vai autoiedegumu (jeb pašiedegumu). Tas noslēps visus ādas nelīdzenumus, tādus kā celulīts vai pūtītes, strijas vai venozo «sietiņu».

2. Pīlings

Jābrīnās, cik daudz problēmu atrisina vienkāršs skrubis! Bet, ja izmantotu efektīgāku skābi saturošu pīlingu... Jūsu maigā, samtainā āda jums pateiks tikai «lielu paldies». Tikai neaizmirstiet mitrināt to ar krēmu vai ar bērnu eļļiņu.

3. Bikini

Matiņus bikini zonā nepieciešams apkopt vēl rūpīgāk kā galvas matus. Vai arī vispār tos noskūt pilnībā, izveidojot tā saucamo brazīliešu bikini vaksāciju. Starp citu, tagad arvien vairāk un vairāk vīriešiem patīk tieši tāds variants.

4. Aksesuāri

Daudziem vīriešiem patīk, kad partnere gultā ir apģērbta vai pilnībā apģērbta. Protams, pie nosacījuma, ka apģērbta nevis vecā t-kreklā un izstaipītās treniņbiksēs, bet kādā apspīlētā un bezgala erotiskā apģērbā.

Bet, pat absolūti «kailā» seksa piekritēji neiebildīs pret rotaļu aksesuāriem, kas tikai «iesilda» jūsu kaisli. Zeķes, cimdi, cepurīte, kaklasaite, mežģīnes, brilles – viss, ko vien varam iedomāties savās fantāzijās!

5. «Pareizais» vilnis

Pēdējais, bet droši vien, vissvarīgākais punkts, bez kura visi iepriekšējie nav svarīgi: nekas sievieti nepadara tik pievilcīgu, kā pareizs «seksuālais» noskaņojums. Tāpēc drosmīgi izmet no galvas domas par liekiem kilogramiem, celulītu vai neveikto bikini vaksāciju! Domā tikai par partneri un sakoncentrējies uz baudu, kuru dāvā un saņem – un tici, tieši tādā veidā tu viņu padarīsi pa īstam traku!

Komentāri (74)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu