Karstasinīgs igauņu pāris nodarbojas ar seksu Bali reliģiskajā templī (46)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/melinapaez/ http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Pēc kāda igauņu pāra mīlas rotaļām Bali varasiestādes apsver iespēju izkārt hinduistu tempļos brīdinājuma zīmes «no sex», lai atturētu tūristus no nodarbošanās ar seksu reliģiskās svētnīcās.

Amatpersonas šai problēmai pamudināja pievērsties kāds igauņu pāris, kas tika pieķerts nodarbojamies ar seksu vienā no tempļiem, kur tobrīd notika remontdarbi.

«Viņi sacīja, ka patiešām nav zinājuši, ka Bali sekss tempļos ir aizliegts, tādēļ mēs vienkārši palaidām viņus vaļā,» ziņu aģentūrai AFP piektdien norādīja apgabala policijas priekšnieks, piebilstot, ka jautājuma tālāku risināšanu policija atstājusi vietējo ciemata vecāko ziņā.

«Beigās ciemats nolēma, ka vēlas noorganizēt attīrīšanas ceremoniju un piesprieda pārim izmaksāt 10 miljonus Indonēzijas rūpiju (aptuveni 1000 latus) rituāla finansēšanai,» informēja apgabala policijas priekšnieks.

Igauņi atzinās, ka pirms nodarbošanās ar seksu izmantojuši arī tempļa ārpusē esošo dušu un atvainojās par notikušo, viņš piebilda.

Komentāri (46)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu