«Kasabian» solists izpļāpājas, ka «Rolling Stones» uzstāsies Glastonberijas festivālā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Angļu rokgrupas «Kasabian» līderis izpļāpājies, ka leģendārie rokeri «The Rolling Stones» šovasar uzstāsies Glastonberijas mūzikas festivālā.

Intervijā mūzikas kanālam MTV Seržs Picorno stāstīja par «Hard Rock Calling» festivālu, kurā «Kasabian» un Brūss Springstīns šogad ir galvenie izpildītāji. Tajā pašā nedēļas nogalē norisināsies arī Glastonberijas mūzikas festivāls. «Es ceru, ka mūsu uzstāšanās tajā nedēļas nogalē būs visvairāk apspriestā, bet tas būtu īsts brīnums, jo «The Rolling Stones» spēlēs Glastonberijā,» viņš teica.

«Hard Rock Calling» šogad notiks Stretfordā, Londonas austrumos, nevis Haidparkā, kā tas bijis iepriekšējos gados. «Tas būs jauki, jo mēs iesvētīsim olimpisko parku,» stāstīja Picorno. «Turklāt mēs spēlēsim ar Polu Velleru un Mailzu Keinu, tāpēc tas būs fantastisks sestdienas vakars.»

Kad festivāls notika Haidparkā, daudzi apmeklētāji sūdzējās, ka mūzika skanot pārāk klusi, tāpēc, domājams, jaunajā vietā tādu problēmu vairs nebūs. «Šī grupa neprot būt klusa - skaņai jābūt apdullinošai!» joko Picorno.

«Pagājušogad Brūss Springstīns un «The E Street Band» nonāca starptautisko mediju uzmanības lokā, kad viņu uzstāšanās ar Polu Makartniju «Hard Rock Calling» festivālā Haidparkā bez liekām ceremonijām tika pārtraukta stingrā trokšņošanas aizlieguma pārkāpšanas dēļ,» sacīja kompānijas «Hard Rock International» vadītājs Hamišs Dods. «Šovasar mēs dosim Brūsam un grupai iespēju pabeigt iesākto un atkal sniegt lielisku koncertu uz «Hard Rock Calling» skatuves.»

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu