Sacenšas par tiesībām laupīt nevainību gumijas lellei (77)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Ekrāna attēls

Brazīlijā seksa veikals sācis akciju, kuras uzvarētājs iegūs pirmās nakts tiesības  - iespēju pārgulēt ar gumijas lelli, kura ir jaunava.

Lelle gatavota pēc jaunas tehnoloģijas, tai ir āda, kura līdzinās cilvēka ādai, lelle ir brunete, viņu sauc Valentīna. Valentīnas nevainības sākotnējā cena ir 5000 ASV dolāru. Valentīnas nevainība ir «izlikta» izsolē, tagad tā jau izaugusi līdz 105 000 dolāru lielai summai.

Izsole beigsies 31. martā, kad uzvarētājs saņems Valentīnu kopā ar viņas » pūru» - prezidenta numuriņu viesnīcā Sanpaulu, franču šampanieti, vakariņas sveču gaismā, aromātisku vannu ar rožu ziedlapiņām. Uzvarētājam arī apmaksās ceļa izdevumus, ja viņš ieradīsies no kādas attālākas vietas.

Valentīnai arī būs romantiska veļa un viņas kavalierim kamera, ar ko filmēt neaizmirstamo mīlas nakti.

Lai pretendenti labāk varētu iepazīties ar Valentīnu, seksa veikals izplatījis viņas fotogrāfijas un aprakstu. Valentīnu raksturo šādi: «Viņai ir zaļas acis, pilnīgas lūpas, formīgas krūtis un valdzinošs augums, tas ir kas tāds, ko apskauž visas sievietes».

Komentāri (77)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu