Rianna slimības dēļ atcēlusi divus koncertus (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Barbadosiešu dziedātāja Rianna atcēlusi divus koncertus ASV, jo slimo ar laringītu un gripu. Hita «Stay» izpildītāja piektdien atklāja jauno «Diamonds» koncertturneju, taču uzreiz pēc tam saslima. Viņai nācās atcelt svētdien Bostonā un otrdien Baltimorā paredzētos koncertus.

Rianna pauda dziļu nožēlu, ka viņa līdz šim varējusi sniegt tikai vienu no plānotajiem koncertiem. «Bostona - man ir grūti ar to samierināties! Jūtos, it kā būtu šo dienu tik ilgi gaidījusi, un man ir sāpīgi, ka esmu jūs pievīlusi,» svētdien tvītoja 25 gadus vecā dziedātāja.

«Man nepatīk likt vilties cilvēkiem, kuri mani nekad nav pievīluši. Man ļoti žēl, ka tā noticis,» viņa rakstīja. «Esmu pateicīga par jūsu lūgšanām un laba vēlējumiem!»

Turnejas organizētāji «Live Nation» paziņoja, ka mediķi esot likuši Riannai atpūsties no koncertiem. «Diemžēl pēc piektdienas izpārdotā koncerta Rianna saslima ar laringītu. Sekojot ārsta norādījumiem, viņa šovakar nevarēs uzstāties.»

Abiem koncertiem tiks nozīmēts cits datums.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu