Kad dzīve iemīlas sievietē - Latvijas mode pavasarim (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Linda Briinums

Sieviešu apģērbu zīmols PAIYA martā laiž klajā savu jauno Pavasaris/Vasara 2013 apģērbu kolekciju «Proza ziedam». Tāpat kā iepriekšējās kolekcijās, arī šajā ir ietverts sievišķīgs spēks, un to caurvij zīmola devīze: kad dzīve iemīlas sievietē.

Kolekcija «Proza ziedam» ir veltījums pilsētas Sievietei, kuras ikdienas ritms ir cieši savijies ar sapņu realizēšanu dunošu ielu, sarīkojumu, smaidu, termiņu un panākumu pasaulē. Sievietei, kura pārzina un izprot pilsētas likumus, un, kā pumpuri kauslapās auklē ziedus, tā viņa sevī glabā tīru dabiskumu un uzdrošināšanos būt kas vairāk pār urbānas vides standartiem.

Apģērbu kolekcija ieturēta jauktajā stilā, kurā iezīmējas klasiskā un romantiskā stila dominantes, un sastāv no dažādu veidu blūzēm, topiem, žaketēm, svārkiem un kleitām. Izstrādājumus savstarpēji kombinējot, iespējams radīt tēlu no niansēti lietišķa un eleganta līdz meitenīgi romantiskam.

Tērpu krāsu palete – rožu sārts, smilšu un brūnie toņi, kas pretstatīti piparmētru un salātu krāsai, balts, bēšās krāsu nianses un sārti oranžais.

Izmantotie materiāli – dabīgais zīds, kokvilna, viskoze un jauktu šķiedru audumi.

Apģērbos vienojošais motīvs, kas simboliski pauž arī noteiktību, ir dažādu veidu apmalojumi piedurknēm, apkaklēm un jostas kā robežlīnijas. Topu apdrukai izmantots Leldes Rancānes oriģinālzīmētais stilizēts begonijas zieds, kas kalpo par vienu no tērpu kolekcijas galvenajiem akcentiem un simboliski dominē visā kolekcijā, radot trausluma, vitalitātes un romantikas klātesamību.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu