4 pārtikas produkti skaistumam (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Kuri pārtikas produkti padara mūs skaistas? Uzzini četrus labākos!

Kivi — ideāla sejas krāsa

Iedarbība: šis mazais zaļganais auglis ir ideāls C vitamīna un beta karotīna avots. C vitamīns stimulē kolagēna izdalīšanos, kas nodrošina ādas elastību. Kivi ir spēcīgs antioksidants, kas vajadzīga audu veidošanās un atjaunošanās procesā, kā arī aizsardzībai pret apkārtējo vidi. Kopā ar karotīnu C vitamīns uzlabo sejas krāsu.

Avokado — maiga āda un zīdaini mati

Iedarbība: zaļā «sviesta bumbiera» mīkstumā ir 30% augu tauku, kas baro un atjauno audu šūnas. Avokado palīdzēs aizmirst sausu ādu un blāvus matus.

Skābi kāposti — tīrai, veselīgai ādai

Iedarbība: skābos kāpostos ir daudz pienskābes, kas ir lielisks visa organisma attīrīšanas līdzeklis. Skābi kāposti nostiprina zarnu trakta darbību. Kā tas ietekmē ādu? Regulāri ēdot skābus kāpostus, mazinās iekaisums, pūtītes, uzlabojas sejas āda.

Valrieksti — mitrinošs līdzeklis

Iedarbība: valrieksti ir lielisks E vitamīna avots, kas ir teju labākais līdzeklis cīņā pret brīvajiem radikāļiem un aktīvajām molekulām, kas grauj ādas šūnas. Valrieksti ir ar augstu tauku sastāvu, tāpēc lieliski baro un mitrina ādu, nodrošinot tās elastību.

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu