Aijai Andrejevai nepatikšanas ar tiesu «sagādājis»bijušais draugs (197)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Jau ziņojām, ka aprīļa vidū paredzēts izsolīt dziedātājai Aijai Andrejevai un Kristiānam Rengardam piederošu nekustamo īpašumu. «Vakara Ziņām» no Aijas izdevies uzzināt, ka šīs nepatikšanas viņai sagādājis bijušais draugs.

«Pat nevēlos komentēt šo situāciju – tā ir ļoti personiska lieta. Jā, tā nu tas reizēm notiek... Labi, ka [šajā lietā] beidzot vismaz ir kaut kāda virzība,» «VZ» nopūšoties atzinusi Aija. Pēc ilgas tincināšanas viņa negribīgi atzinusi, ka lietā iesaistīta, jo bijusi Rengarda (sava bijušā puiša) galvotāja. Puisis nav pildījis saistības ar banku un, visticamāk, arī nepildīs - «VZ» vēsta, ka Kristiāns ar savu jauno draudzeni tagad mitinoties Austrālijā.

Oficiālā informācija vēsta, ka paredzēts izsolīt nekustamo īpašumu Krišjāņa Barona iela 4-24, Rīgā. Savstarpēji saistīto nekustamo īpašumu veido dzīvokļa īpašums ar kopējo platību 91,6 kvadrātmetri un kopīpašuma domājamās daļas no daudzdzīvokļu ēkas, zemesgabala un domājamās daļas no neapdzīvojamās telpas - saimniecības telpas ar kopējo platību 35,1 kvadrātmetrs - un atbilstošām kopīpašuma domājamajām daļām no daudzdzīvokļu ēkas un zemesgabala. Nekustamā īpašuma īpašnieki ir Kristiāns Rengards un dziedātāja Aija Andrejeva. Parāda piedzinējs ir AS «Swedbank». Savstarpēji saistītā nekustamā īpašuma novērtējums ir 32 500 lati.

Aija ar Kristiānu kopā bijuši nepilnus četrus gadus. Šo gadu laikā ne reizi vien izskanējušas pat runas par abu plāniem iestūrēt laulību ostā, taču šīm attiecībām tika pielikts punkts 2008. gada jūnijā.

Komentāri (197)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu