Tirdzniecības parkā «Alfa» būs apskatāma unikālākā rallija automašīna Latvijā (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aigars Tīdmanis/Go4speed

Rīt, 16.martā, visiem interesentiem t/p «Alfa» būs iespēja aplūkot publiskās rallija komandas «ANB Autosports» jauno «Ford Fiesta R2» automašīnu, kuras dizains sastāv no 4200 rūtiņām.

Laikā, kad līdz rallija vasaras sezonai vēl ir atlikuši divi mēneši, «ANB» komanda ir parūpējusies par to, lai komandas faniem, sponsoriem un atbalstītājiem, kā arī citiem interesentiem būs iespēja klātienē aplūkot unikālāko rallija automašīnu Latvijā - auto, kura dizains sastāv no aptuveni 4200 16 kvadrātcentimetrus lieliem laukumiem, kuros ir izvietots ikviena sponsora attēls, kurš komandai ziedojis vismaz 10 latus.

Automašīna, kas savu debiju piedzīvoja rallijā «Liepāja-Ventspils» februāra sākumā, visas sestdienas garumā no plkst. 10.00 līdz 22.00 būs apskatāma pirmā stāva aplī pie t/p «Alfa» informācijas centra. Tāpat ikvienam interesentam visas dienas garumā būs iespēja satikt un aprunāties arī ar pašiem sportistiem - pilotiem Nauri un Ati Bruņiniekiem, kā arī stūrmani Edgaru Grīnu.

Vienlaikus «sponsoru komanda» aicina visus autosporta līdzjutējus nobalsot par komandas iesniegto projektu portālā «labiedarbi.lv», ko vēl var izdarīt visa marta mēneša garumā. Tādējādi rallija komanda iegūs trūkstošo finansiālo atbalstu, lai varētu pilnvērtīgi startēt rallijsprintā «Kalnamuiža» un rallijā «Talsi». Komandas mērķis šogad ir izcīnīt čempiona titulus šīgada rallija un rallijsprinta čempionātos.

Šobrīd par komandas iesniegto projektu portālā Labiedarbi.lv kopā ir saņemtas 3612 balsis un projekts atrodas 6. vietā. Lai komanda varētu pretendēt uz finansiālo atbalstu, nepieciešams iekļūt vismaz Top 5.

Tiem, kuri nepaspēs vai kādu iemeslu dēļ nevarēs aplūkot komandas automašīnu t/p «Alfa» šajā nedēļas nogalē, būs iespēja to izdarīt auto un motosporta izstādē «Ready To Race» Skonto hallē, kas norisināsies nākamajā nedēļas nogalē, no 23.marta līdz 24.martam.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu