Jaundžeikars kļuvis par jauno LaMSF prezidentu (29)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Par jauno Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) prezidentu šodien notikušajā federācijas kongresā tika ievēlēts Dzintars Jaundžeikars, aģentūrai LETA apstiprināja LaMSF sabiedrisko attiecību speciālists Kaspars Kuļikovs.

Prezidenta amatam tika izvirzīti trīs kandidāti - līdzšinējais prezidents Egils Agarskis, Jaundžeikars un Sandris Meijers. No balsojušajiem kongresa delegātiem 54 balsis bija par Jaundžeikaru, 14 par Agarski, bet divas par Meijeru.

Jaundžeikars līdz šim pildīja federācijas viceprezidenta funkcijas.

Tikmēr par jauno LaMSF viceprezidentu kļuvis Filips Kempelis, bet par motokrosa komisijas vadītāju ievēlēts Aldis Baltiņš, kurš šo pienākumu pildīšanā nomainījis Ēriku Pīlādzi.

Turpmāk vēstures un veterānu komisiju vadīs P. Aleksandrovičs, disciplinārās un arbitrāžas komisijas locekļi būs Ņ. Birjukova, G. Blūms un A. Šteinbergs, tūrisma komisijas vadītājs - D. Zariņš, treka komisijas vadītājs - V. Ribņikovs, triāla komisijas vadītājs - A. Grīnfelds, enduro komisijas vadītājs - J. Bergs, motošosejas vadītājs - T. Meļķis, bet skioringa komisijas vadītājs - R. Rasmanis.

LaMSF ir brīvprātīga, sabiedriska organizācija, kurā apvienojas ar motosportu, velotriālu un motociklistu kustību saistītas juridiskās personas. LaMSF rūpējas par Latvijas motosporta, velotriāla un motociklistu kustības attīstību, uzraudzību un interešu pārstāvniecību starptautiskā mērogā. Šī organizācija izsniedz licences un organizē Latvijas nacionālos un starptautiskos čempionātus Latvijas teritorijā.

<span class="username js-action-profile-name">@<b>Apollo_sport</b></span>

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu