Emma Vatsone tomēr nespēlēšot seksuālajās «Piecdesmit Greja nokrāsās» (19)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Britu aktrise Emma Vatsone noraidījusi baumas, ka viņa atveidos galveno lomu erotiskā bestsellera «Fifty Shades of Grey» («Piecdesmit Greja nokrāsas») ekranizācijā.

Pagājušajā vasarā «Harija Potera» filmu aktrise jau noliedza saistību ar gaidāmo filmu, taču baumas tik un tā nerimās. Pagājušonedēļ tās atgriezās ar jaunu sparu, jo hakeru grupa «Anonymous» apgalvoja, ka saskaņā ar tās rīcībā nonākušajiem dokumentiem Vatsone esot noslēgusi līgumu par dalību kinolentē.

Tomēr nedēļas nogalē aktrise baumām centās pielikt punktu. «Kurš no jums nopietni domā, ka es filmētos «Piecdesmit Greja nokrāsu» filmā? Nu, tiešām?» viņa tvītoja.

«Labi,» Vatsone vēlāk turpināja. «Tad tas nu ir noskaidrots.»

Britu rakstnieces E.L.Džeimsas triloģijas «Piecdesmit Greja nokrāsas» grāmatas līdz šim pārdotas 65 miljonos eksemplāru visā pasaulē. Pirms gada autore ekranizācijas tiesības pārdeva kinostudijai «Universal Pictures».

Oktobrī tika nolīgta scenāriste Kellija Marsela, taču vēl nav nosaukts ne filmas režisors, ne arī aktieru sastāvs. Džeimsa pagājušajā mēnesī atzina, ka «līdz aktieru atlasei mums vēl tālu».

Vēl viena ārvalstu mediju favorīte pikantajai lomai bija ukraiņu izcelsmes aktrise Mila Kunisa, taču arī viņa noliegusi savu saistību ar filmu. Savukārt par ticamākajiem kandidātiem uz miljardiera Kristiana Greja lomu uzskatīti aktieri Raiens Goslings, Čenings Tatums un Henrijs Kevils.

Neskatoties uz lēno virzību, filma varētu iznākt uz lielajiem ekrāniem jau 2014.gada vasarā, paziņojis «Universal Pictures» priekšsēdētājs Ādams Fogelsons.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu