Uz Robija Viljamsa koncertu Tallinā pieejams speciāls autobuss no Rīgas (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Uz britu mūzikas zvaigznes Robija Viljamsa (Robbie Williams) 20.augusta koncertu Tallinas Dziesmu svētku estrādē varēs nokļūt speciāli norīkotā, komfortablā autobusā, ko nodrošinās firma Hansabuss. Tā būs iespēja ērtā veidā no Rīgas doties uz mūziķa koncertu Tallinā un pēc tam atpakaļ.

Autobusa biļetes cena ir Ls 23 (turp un atpakaļ), un tās iespējams iegādāties internetā «ticketpro.lv» un «Ticketpro» biļešu kasēs.

20.augusta grafiks braucienam ar autobusu:

  • 11.45 pulcēšanās pie «Radisson Blu Hotel Latvija», Rīgā
  • 12.00 izbraukšana uz Tallinu
  • 17.00 ierašanās Tallinas Dziesmu svētku estrādē
  • 00.00 pulcēšanās pie autobusa
  • 00.15 izbraukšana uz Rīgu
  • 05.15 ierašanās pie «Radisson Blu Hotel Latvija», Rīgā

11.martā dziedātājs prezentēja savu jaunāko singlu «Be A Boy» no sava nr. 1 albuma «Take The Crown». «Man šis singls izsauc līdzīgu emocionālo rezonansi, kā, piemēram, grupas «New Order» skaņdarbi,» savas sajūtas atklāj Robijs Viljams. «Šī dziesma ir jauns izaicinājums.»

Robijs Viljamss ir komerciāli veiksmīgākais solo mākslinieks Lielbritānijas vēsturē - dziedātājs savas solo karjeras laikā pārdevis vairāk nekā 77 miljonus albumu kopiju.

Biļetes uz Robija Viljamsa koncertu Tallinā, tāpat kā autobusa transfēra biļetes, ir nopērkamas «Ticketpro» biļešu kasēs TC «Galleria Riga», «Spice», «Spice Home», «Domina Shopping», «Rīga Plaza», «Olimpia», Maxima XX, Maxima XXX, Rimi «Valdemārs», Rimi «Alfa», Rimi P.Brieža ielā, Rimi Stirnu ielā, Rimi «Galerija Azur» informācijas centros u.c. Biļetes var iegādāties arī internetā www.ticketpro.lv.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu