Džeimss Kamerons strādā pie «Avatara» turpinājumiem (18)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Kanādiešu kinorežisors Džeimss Kamerons strādā pie diviem turpinājumiem fantāzijas filmai «Avatar» («Avatars»), tomēr vēl nenosauc to iznākšanas datumu.

«Esmu ļoti iedziļinājies scenāriju rakstīšanā un patlaban dzīvoju Pandorā,» Kamerons atsaucas uz planētu no savas filmas. «Tā ir sākuma kustība, kad sižets atnāk pie tevis. Tad tas pāraug inercē, un sākas īstā jautrība. Varoņi runā, un scenārijs sarakstās pats no sevis. Tas notiek ātri.»

«Avatars» iznāca 2009.gadā, taču darbs pie tā tika sākts jau 1994.gadā. Arī šoreiz Kamerons nevēlas izziņot otrās un trešās daļas izlaišanas datumu. «Tas būs zināms, kad es pabeigšu scenāriju. Bez nekāda spiediena!» viņš teica portālam «PlayGoesStrong.com».

Kamerons arī atzina, ka apskaužot režisoru Pīteru Džeksonu, kura «Gredzenu pavēlnieka» un «Hobita» triloģijas balstītas uz izdotām grāmatām. «Es reiz runāju ar Pīteru Džeksonu un teicu, ka viņam bija viegli, bet man savā prātā jāizdomā grāmata un pēc tam vēl no tās jāizveido scenārijs,» sacīja režisors.

«Avatars», kurā galvenās lomas spēlēja Sems Vortingtons un Sigurnija Vīvere, ir visvairāk pelnošā filma kino vēsturē. Tās globālie kases ieņēmumi pārsniedz divus miljardus ASV dolāru (1,08 miljardus latu).

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu