Nākamā Džeimsa Bonda filma gaidāma tuvāko trīs gadu laikā (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Kinostudija MGM otrdien paziņojusi, ka jaunu filmu par britu spiegu Džeimsu Bondu plāno izlaist tuvāko trīs gadu laikā.

Jau uzsākts darbs pie franšīzes 24.filmas, studija informēja savus investorus. «Patlaban mēs izstrādājam scenāriju un sadarbojamies ar saviem partneriem. Mēs plānojam drīzumā piesaistīt režisoru. Ceram, ka filma tiks izlaista nākamo trīs gadu laikā,» sacīja MGM priekšsēdētājs Gerijs Bārbers.

Gaidāmās daļas aktieru sastāvs vēl nav nosaukts, taču zināms, ka Daniels Kreigs noslēdzis līgumu par galvenās lomas tēlošanu vēl divās franšīzes filmās.

Kā jau ziņots, pat pēc jaunākās daļas «Skyfall» («Operācija «Skyfall»») panākumiem režisors Sems Mendess atteicās no vēl vienas Bonda filmas uzņemšanas, aizbildinoties ar citiem projektiem.

Pagājušogad iznākušās kinolentes kases ieņēmumi sasniedza 1,1 miljardu ASV dolāru (597 miljonus latu) un izpelnījās slavinošas kinokritiķu atsauksmes. Tā ieguva vairākas prestižas kinoindustrijas balvas, tai skaitā arī divus «Oskarus».

«Mendesa darbs pie «Operācijas «Skyfall»» bija apbrīnojams,» teica Bārbers. «Mēs esam pateicīgi par paveikto.»

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu