Smaržu izvēle: Labākie klasiskie aromāti pēc Itālijas ekspertu domām (24)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Publicitātes foto

Kā ir zinams, smaržas ir lieliska dāvanu ideja, kas ir piemērota jebkuram gadījumam, tāpēc, meklējot klasisko aromātu savai smaržu kolekcijai vai dāvanu savam iemiļotam cilvēkam, ir vērts ieskatīties interneta veikalā [s:44139], kur Jūs varēsiet atrast plašu smaržu izvēli no daudziem parfimērijas zīmoliem par ļoti izdevīgām cenām.

Katram gada laikam piestāv savs smaržu tips: pavasarim – ziedu aromāti, vasarai – atsvaidzinošas smaržas, bet aukstajām laikam vislabāk ir siltas, saldas un omulīgas smaržas ar pikantām garšvielu notīm. Mūsu preferences bieži mainās un ir atkarīgas no sezonas un modes, bet pastāv smaržas, kuras kļuva par klasiku un ir obligātas sieviešu skaistuma atspoguļošanai, tādas kā J’Adore no Christian Dior, Chanel №5 vai Acqua Di Gio no Giorgio Armani. Itālijas eksperti nosauca labākus sieviešu aromātus no pazīstāmiem zīmoliem, no kuriem katrs labāk piestāv savam gadalaikam un atspoguļo dažādas sieviešu rakstura īpašības.

Chanel Smaržas

Protams, par mūžīgas klasikas pirmo aromātu, kuram nav analoga, tiek uzskatītas smaržas Chanel №5, kuras visbiežāk ir saistītas ar Merilinas Monro sapņaino attēlu. Unikāla smaržu kompozīcija ietver daudzas sastāvdaļas, no kurām par vissvarīgākām ir uzskatāmas Tunisijas Neroli, spīdošo aldehīdi, ilang-ilang no Komoru salām, rozes, jasmīna, sandalkoka, vetivēriju un vaniļas burbona notis. Par citu bestselleru uzskata smaržas Chanel № 19, kuras tika radītas vēl 1970.gadā, kas pašlaik ir pieejams četros dažādos izmainītos variantos.

Smaržas no Dior

Šim zīmolam ir dažas smaržas, kuras atspoguļo dažādus sieviešķības tipus: Miss Dior ir sapņaina, salda un romantiska aromāta iemiesojums kopš 1947.gada, smaržas J’Adore ir veltījums greznībai ar savu apzeltīta pudeli, kas ir augstās modes iemiesojums, savukārt smaržas Hypnotic Poison atspoguļo jutekliskas un vilinošas sievietes raksturu.

Giorgio Armani smaržas

Sieviešu smaržas Acqua Di Gio no slavēna Itālijas modes nama Giorgio Armani kļuva par revolūcijas simbolu modes pasaulē: vienkāršs, svaigs un gandrīz vīrišķīgs aromāts kopš 1996.gadu kļuva par īsto klasisko pārstāvi minimālisma šika stilā.

Mūžīga klasika no citiem zīmoliem

Par lielisko izvēli, meklējot mūžīgas luksusa smaržas, var kļūt sekojoši aromāti: CK One no Calvin Klein, Angel Thierry Mugler, Narciso Rodriguez, Classique no Jean Paul Gautier un Opium no Yves Saint Laurent.

Jaunie mūsdienu aromāti

Eksperti nosauca arī vairākas modernas smaržas, kas ir izlaistas nesen, bet jau ir ieguvuši plašu popularitāti, un, protams, var tikt pievienoti pie izciliem aromātiem un vēlāk kļūt par sava žanra klasiku. Smaržas Omnia Coral no Bvlgari jau kļuva par bestselleru, tās kompozīcijā ietilpst bergamotes, goji ogu, hibiska, lilijas, granātābolu un ciedru koka notis. Smaržas Elie Saab Le Parfum ir dārgumu lāde, kas ir balstīta uz apelsīna ziedu notīm. Jauns aromāts Burberry Body ir smaržas ar enerģisku un izsmalcinātu skaņu, kas ietver rozes, īrisa un sandalkoka notis. Sarežģīts ziedu aromāts Gelsomino Nobile un Iris Nobile no Acqua Di Parma arī ir iekļauti labāko mūsdienu smaržu sarakstā.

,

*Apmaksāts reklāmas raksts

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu