Motokrosa braucējam Karro ārsti atļāvuši atsākt treniņus (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Latvijas labākajam motokrosa braucējam Matīsam Karro ceturtdien ārsti atļāvuši atsākt trenēties pēc pagājušajā mēnesī gūtā plauktas locītavas lūzuma, informē sportista pārstāvji.

Kā ziņots, februāra vidū Karro treniņa laikā Beļģijā guva smagu plaukstas locītavas lūzumu, un viņam tika veikta operācija.

Ceturtdien veiktajā medicīniskajā apskatē noskaidrojies, ka roka pēc veiktās operācijas sadzijusi veiksmīgi, un ārsti devuši atļauju motosportistam atsākt treniņus.

«Lai gan man ar ģipsi bija jāstaigā visu laiku, es to kādu dienu noņēmu, jo tas man apnika. Bija grūti uzvilkt džemperi un jaku, tāpēc arī novilku to nost,» par atveseļošanos pastāstījis Karro. «Protams, pakonsultējos ar fizioterapeitu, kurš atļāva tā darīt. Kad gāju atpakaļ pie ārsta, uzliku ģipsi, lai viņš redz, ka tas nav nekur pazudis. Biju patīkami pārsteigts, ka ārsts pēc pārbaudēm bija izbrīnīts par to, cik labi roka sadzijusi.»

Pēc ārsta apmeklējuma un saņemtās atļaujas atsākt treniņus, Karro pastāstīja, ka uzreiz gan neuzsāks intensīvas darbības.

«Protams, rīt jau nesēdīšos uz motocikla, bet nedēļas nogalē varbūt jau izbraukšu. Tagad man rokai jāiegādājas speciāls sargs, kas vēl sākumā to noturēs stingri,» sacīja sportists.

Par staru nākamajā pasaules čempionāta posmā Karro gan vēl nesteidzās izteikt prognozes, uzsverot, ka vēl nav pieņēmis lēmumu par dalību tajā.

Kā ziņots, vien februāra vidū Karro Francijā aizvadīja pirmās sacensības kopš pagājušā gada vidus, kad 30. jūnijā treniņā piedzīvoja smagu kritienu pirms pasaules čempionāta Zviedrijas posma. Toreiz Latvijas sportists guva smadzeņu satricinājumu, kā arī kompresijas lūzumu mugurkaula astotajam skriemelim un pēc kritiena Karro neko neatcerējās no sestdienas vakara līdz nākamajai ceturtdienai.

Neskatoties uz ilgstošo nestartēšanu, Karro tika atzīts par pagājušā gada Latvijas labāko tehnisko sporta veidu sportistu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu