Pavasara tīrīšana - lielo izmēru apavi par brīvu (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:Reuters/Scanpix

Tuvojoties Lieldienām un lielajai pavasara tīrīšanai gan mājās, gan ārpus tās Lielo izmēru apavu veikals «Apavi 40+» jau ceturto reizi aicina iztīrīt savus apavu plauktus un piedalīties labdarības apavu maiņas/ziedošanas dienās, kas norisināsies tieši pirms Lieldienām, 2013. gada 28.martā un 30.martā - Rīgā, Kr. Valdemāra ielā 38, portālam «Apollo» pastāstīja Ilona Eizengrauda, SIA «ASEIM» valdes priekšsēdētāja.

Visas iepriekšējās apavu maiņas/ziedošanas dienas ir guvušas lielu atsaucību, tāpēc tika nolemts šo tradīciju turpināt. Tāpat kā iepriekšējās reizes, veikals «Apavi 40+» sadarbojas ar labdarības veikalu «Otrā elpa». Visi saziedotie apavi, kuri nebūs atraduši jaunus īpašniekus, tiks nodoti labdarības veikalam. Iepriekšējās apmaiņas dienās, kas norisinājās pagājušā gada septembrī maiņai atnesti - noziedoti 263 pāri apavu. Pie jauniem saimniekiem devās 181 apavu pāris! 82 pāri nodoti labdarības veikalam «Otrā elpa».

Ikviens, kurš arī šoreiz vēlas ziedot apavus - jau iepriekš var tos nogādāt uz lielo izmēru apavu veikalu «Apavi 40+», kas atrodas Rīgā, Kr. Valdemāra ielā 38 (ieeja no Ģertrūdes ielas). Apavus pieņemsim jau no 2013.gada 22.marta, bet pati apavu maiņa norisināsies divas dienas - 28. un 30.martā.

Arī pašās apavu maiņas dienās, 28. un 30.martā, tāpat būs iespējams noziedot apavus kādam, kuram iespējams, ir grūtāk tādus iegādāties. Katrs klients, kurš noziedos apavus, saņems nelielu dāvanu no veikala «Apavi 40+», kā arī šajās dienās izmantojamu īpašu atlaidi jaunās kolekcijas apavu iegādei.

Tie, kas vēlas savus apavus apmainīt pret citiem, citu cilvēku saziedotajiem vai iemainītajiem apaviem, varēs to izdarīt apavu maiņas/ziedošanas dienu ietvaros. Arī tie, kuriem nav mājās lieku apavu, bet pašreiz ir nepieciešams jauns apavu pāris, var atnākt uz mūsu veikalu 2013. gada 28. vai 30.martā, pielaikot pieejamās - klientu ziedotās kurpes vai zābakus un saņemt tos par brīvu!

Atgādinām, ka lielo izmēru apavu veikals «Apavi 40+» maiņai/ziedošanai pieņems tikai liela izmēra apavus (sieviešu - no 40. izmēra un lielākus, bet vīriešu no 46. izmēra un lielākus). Ja vēlaties ziedot mazāka izmēra apavus, Jūs to varat izdarīt, personīgi aiznesot un ziedojot tos labdarības veikalam «Otrā elpa».

Pirms atnešanas apavus, ja tie iepriekš lietoti, lūdzam notīrīt. Lūdzu, izvērtējiet apavu stāvokli, vai apavi, kurus plānojat ziedot vēl ir valkājami.

Nekrāsim liekas lietas, dosim iespēju tām atrast jaunas mājas!

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu