Pūpolsvētdienā aicina uz Ģimenes dienas aktivitātēm (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pūpolsvētdienā, 24.martā, Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs aicina apmeklēt Ģimenes dienu «Valdzinošā Rīga - pilsēta mākslā un muzejā», kas notiks muzeja Izstāžu zālē, portālam «Apollo» pastāstīja Ingrīda Lukašēviča, Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja Sabiedrisko attiecību speciāliste.

Plkst.11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00, 16.00 muzeja gide aicinās uz ekskursiju izstādēs «Rīgas skati. No Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja gleznu kolekcijas» un «Mēneša eksponāts. Interesants priekšmets no muzeja krājuma».

Pavasara saulgriežu noskaņā un Lieldienas gaidot, izstādē «Mēneša eksponāts» apskatei izstādīts neparasts olu biķerīšu servēšanas un glabāšanas fajansa trauks, izgatavots Vācijā, 20.gadsimta trīsdesmitajos gados, kā arī skaistas porcelāna un stikla olas.

Izstāde «Rīgas skati. No Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja gleznu kolekcijas» ir īss ekskurss pilsētas vēsturē, vērojot tās mainību gadu simtu un desmitu gaitā.

Veicot atraktīvi izzinošus uzdevumus darba lapās «Rīgas skati gleznu fragmentos», iespējams, ka izdosies pamanīt un iepazīt līdz šim vēl sev neatklātu Rīgu krāsās un formās.

Radošajā darbnīcā ikviens būs aicināts izteikt savu pilsētas un Lieldienu sajūtu zīmējumā.

Ģimenes dienas ieejas maksa: Ls 0,50; pensionāriem, studentiem, skolēniem Ls 0,20.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu