Pārdots rekordliels Džastina Timberleika albuma eksemplāru skaits (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Pirmajā nedēļā pēc iznākšanas pārdoti 968 000 amerikāņu dziedātāja Džastina Timberleika jaunā albuma «The 20/20 Experience» eksemplāru, otrdien paziņoja kompānija «Nielsen SoundScan».

22 gadu laikā tas ir tikai 19.albums, kam pirmajā nedēļā pārdoti vairāk nekā 900 000 kopiju. Sarakstā iekļuvuši arī Timberleika agrākās grupas «N Sync» albumi «No Strings Attached» un «Celebrity», kam pirmajā nedēļā pārdoti attiecīgi 2,4 un 1,9 miljoni eksemplāru.

Pa diviem albumiem pirmajā nedēļā visātrāk pārdoto albumu topā ir arī puišu grupai «Backstreet Boys», reperim «Lil Wayne» un dziedātājai Teilorai Sviftai.

31 gadu vecais Timberleiks mērķtiecīgi reklamēja savu jaunāko ierakstu - uzstājās «Grammy» balvu pasniegšanas ceremonijā, kā arī piedalījās televīzijas šovos «Saturday Night Live» un «Late Night with Jimmy Fallon».

Turklāt jaunā albuma iznākšana veicinājusi iepriekšējo Timberleika soloalbumu un pat «N Sync» ierakstu pārdošanu.

Kā ziņots, Timberleiks solīja drīzumā laist klajā vēl vienu albumu. «Taisnība, ka šis albums ir tikai pirmā daļa. Ir vēl viena, bet es vēl nevaru nosaukt izlaišanas datumu,» viņš teica «The 20/20 Experience» prezentācijā.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu