5 lietas, ko vīrieši nedrīkst darīt, lai iepatiktos sievietei (118)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Kurš gan var saprast, ko patiesībā vēlas sievietes... Vīrieši pat nenojauš, ka dažas no pirmā skatiena nevainīgas darbības var atgrūst satikto skaistuli. Neticat?

Paris.lv

Gara saruna ar viņu. Iedomājieties, ka nakts klubā ieraudzījāt pievilcīgu sievieti. Visu vakaru ar viņu saskatījāties un flirtējāt no attāluma. Viņa visu laiku atbildēja uz Jūsu flirtu ar skatienu. Beidzot pie viņas piegājāt un uzrunājāt, taču pamanījāt – jo vairāk runājat, jo vairāk jūtaties kā nejēdzīgs muldoņa. Vai Jums tā nav noticis?

Ja, runājot ar pievilcīgu sievieti, jūtat, ka aizrunājaties, neuztraucieties – tā arī ir. Nīderlandes zinātnieki veica pētījumu, kura laikā vīriešiem bija jākomunicē ar ļoti skaistām sievietēm, bet tad tika veikti vienkārši testi.

Pētījuma rezultāti atklāja, ka lielākajai daļai vīriešu rezultāti bija traģiski – daži kļūdījās pat rakstot savu adresi! Ja vīrieši patiešām tā uztraucas, runājot ar pievilcīgām sievietēm, nav brīnums, ka sarunas laikā aizrunājas.

Tiesa gan, pēc šī pētījuma veikšanas ar sievietēm, rezultāti bija citi – sievietēm pēc sarunas ar pievilcīgu vīrieti tāda amnēzija, lai aizmirstu pat mājas adresi, nebija raksturīga.

Pētnieki rezultātus skaidroja ar to, ka, ieraugot skaistu sievieti, vīriešiem asins sāk tecēt uz ķermeņa apakšējo daļu un smadzenēs samazinās asins daudzums, kas traucē skaidri domāt. Viena no hipotēzēm, kādēļ tā nenotiek sievietēm, ir tā, ka sievietēm vairāk interesē citas vīrieša īpašības, nevis izskats.

Deja. Iedomājieties, ka atkal esat tajā pašā nakts klubā un pēc dažiem alus kausiem nolēmāt atklāt visu savu valdzinājumu deju laukumā. Paradījāt to, ko neviens vīrietis nespētu atkārtot, bijāt ļoti seksīgs.

Ja patiešām esat lieliski sevi parādījis, droši vien neviena sieviete nespēs pat acis atraut un būs gatava piederēt Jums uz mūžu... Bet, ja deju laukumā nebijāt tik labs, kā domājāt, samierinieties ar to, ka vismaz šovakar sievietes Jūsu apskāvienos nebūs.

Ja plānojat sievieti savaldzināt ar deju, Jūs ļoti riskējat. Lielbritānijas zinātnieku veiktais pētījums liecina, ka sievietes dejot nemākošu vīrieti vērtē kā nederīgu pāroties. Protams, viss notiek neapzināti, un sievietes dažreiz pat pašas nesaprot, kādēļ īstenībā viņām nepatika vīrietis, kurš mēģināja iekarot viņas uzmanību.

Patiesībā neveiklas kustības deju laukumā parāda, ka vīrieša testosterona līmenis ir zemāks par vidējo līmeni, bet tas nozīmē, ka ar viņu nav labvēlīgu apstākļu sagaidīt pēctečus. Tātad, ja neesat pārliecināts, ka Jūsu spermatozoīdu daudzums ir pietiekami liels, izvairieties no deju laukuma.

Uzmanība. Jūs satiekat pievilcīgu sievieti, pienākat pie viņas, izsakāt dažus komplimentus, izrādāt uzmanību, bet viņa Jūs atgrūž... Kādēļ??? Ja Jūs zinātu, ka sievietēm patīk vīrieši, kas viņas ignorē, tad nebrīnītos. Analizējot vienas ārzemju iepazīšanās mājaslapas datu bāzi, noskaidrojās, ka vīrieši, kas anketā ir ievietojuši savu fotogrāfiju, kurā neskatās taisni, sagaidīja daudz vairāk daiļā dzimuma pārstāvju vēstuļu nekā tie, kas bija nofotografējušies, skatoties tieši objektīvā.

Taču tas nenozīmē, ka Jums būs daudz sieviešu, ja nepienāksiet nevienai tuvāk par kilometru – sievietes valdzina vīrieši, kas izrāda ieinteresētību, bet tajā pašā laikā izturas vēsi. Ja vīrietis nemeklētu iepazīšanos, viņš taču nereģistrētos iepazīšanās mājaslapā.

Komplimenti. Iedomājieties, ka esat pirmajā randiņā ar ļoti skaistu sievieti, sarunājaties, pasakāt viņai, ka viņa ir ļoti seksīga, bet viņa tikai saviebjas. Vai tad viņai nepatīk komplimenti? Ko tad viņa vēlas!? Daži pētījumi liecina, ka sievietes bieži vien atgrūž vīriešus, ja viņi saka šādus komplimentus: «Tu esi ļoti skaista», «Tu esi seksīga», «Tu esi karsta».

Sievietēm patīk, ja vīrietis viņas uzslavē par to, ko viņas dara, tādēļ labāk sakiet, ka viņa seksīgi dejo.

Stādīšanās priekšā, nosaucot vārdu. Uz ielas ieraudzījāt simpātisku sievieti, piegājāt pie viņas, pateicāt savu vārdu, bet viņa vienkārši ņēma un aizgāja. Kādēļ viņa tā rīkojās, jo Jūs taču nepaguvāt neko saprātīgu pateikt!? Var būt, ka vecāki Jums iedeva vārdu, kas atgrūž sievietes.

Lielbritānijā veiktā pētījuma laikā noskaidrojās, ka vīrieši ar konkrētiem vārdiem gūst lielāku uzmanību. Michael, James un David (Deivids) saņem daudz lielāku uzmanību nekā citi. Bet, ja Jūs esat George (Jurģis) vai Paul (Pauļus), centieties pēc iespējas ilgāk neizpaust savu vārdu sievietei, kas Jums patīk.

Komentāri (118)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu