«Prāta Vētras» koncertfilma «Vēl viena klusā daba» - Latvijas kinoteātros un tirdzniecībā (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pagājušās vasaras «Prāta Vētras» koncerttūres «Vēl viena klusā daba» noslēguma koncerts 17. augustā Rīgā, Skonto Stadionā DVD un Blu-Ray formātos tirdzniecībā nonāks 15. aprīlī. Līdz nonākšanai tirdzniecībā,  koncertfilma «Vēl viena klusā daba» tiks iekļauta «Kino Citadele» repertuārā 12., 13. un 14. aprīlī.  Ierobežots skaits biļešu būs pieejams arī uz koncertfilmas pirmizrādi 10. aprīlī plkst. 18:30. Informācija par seansiem un biļetēm – «forumcinemas.lv».

Savukārt piektdien, 19. aprīlī grupa «Prāta Vētra» kopā ar AS «Laima» realizēs unikālu projektu – vienlaikus 100 Latvijas pilsētās un novados tiks demonstrēts koncertfilmas «Vēl viena klusā daba» bezmaksas seanss. Norises vietu sarakstu un ielūgumus uz seansiem meklējiet «ekase.lv» sadaļā «Biļetes». Projekts tiek realizēts sadarbībā ar «Laima», «Kinopunkts», «Latvijas Pasts» un «McĀbols».

Koncertfilmas «Vēl viena klusā daba» režisors - Kaspars Roga, operators inscenētājs - Gints Fārenhorsts, montāžas režija - Juris Matuzelis, skaņu režij - Tālis Timrots, gaismu režija - Normunds Bļasāns. Koncerts ierakstīts HD kvalitātē ar 14 kamerām un helicam kameru no «RA Moodwork». Filmēšanas tehniku nodrošināja Mediatec Broadcast Sweden AB sadarbībā ar labākajiem Latvijas operatoriem un video profesionāļiem Pilotheads.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu