Izsolīs 16 uzņēmumam «Muižas sils 1» piederošus zemesgabalus Zvejniekciemā (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Maija vidū paredzēts izsolīt 16 dažādus SIA «Muižas sils 1» piederošus zemesgabalus Zvejniekciemā, Saulkrastu novadā, liecina zvērināta tiesu izpildītāja Jāņa Strižko paziņojumi oficiālajā izdevumā «Latvijas Vēstnesis».

14.maijā paredzēts izsolīt divus zemesgabalus ar kopējo platību 0,64 hektāri. Nekustamo īpašumu novērtējums un kopējā izsoļu sākumcena ir 17 800 latu.

Savukārt 15.maijā paredzēts izsolīt četrus zemesgabalus ar kopējo platību 0,96 hektāri. Nekustamo īpašumu novērtējums un kopējā izsoļu sākumcena ir 32 400 lati.

16.maijā paredzēts izsolīt desmit īpašumus ar kopējo platību 2,39 hektāri. Nekustamo īpašumu novērtējums un kopējā izsoļu sākumcena ir 76 600 latu.

Parādu piedzinējs ir AS «Reverta». Izsoles notiks Rūpniecības ielā 19-11, Rīgā.

Jau ziņots, ka maija sākumā tiks izsolīti vēl 19 «Muižas sils 1» piederoši zemesgabali Zvejniekciemā.

SIA «Muižas sils 1» darbības veids ir sava nekustamā īpašuma pirkšana un pārdošana. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 728 000 latu.

100% «Muižas sils 1» daļu pieder SIA «Sandlex», kas savukārt pilnībā pieder SIA «Kolonna City Development», kas savukārt pilnībā pieder uzņēmējam Jānim Lasmanim.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu