Foto: Kimai Kardašianai pietūkums manāms arī sejā (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

ASV realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašiana aizvadītā gada izskaņā paziņoja, ka gaida bērniņu no sava mīļotā - repera Kanje Vesta. Formīgajai Kimai vienmēr patikuši apspīlēti apģērbi un arī grūtniecība nav šķērslis modes dāmai demosntrēt savus azvien pieaugošos apaļumus. Neliels, grūtniecēm raksturīgs pietūkums, manāms arī Kimas sejā.

Daudzi Kimas nelabvēļi pēdējā laikā rasījuši runas par Kardašianas milzīgajiem apmēriem, tomēr pati Kima sarunu šovā atklājusi, ka pagaidām pieņēmusies svarā tikai par 9 kilogramiem.

Viņa arī atklājusi, ka esot liela saldummīle, bet tie grūtniecības laikā Kimu nemaz tā nesaistot. Esot mātes cerībās, Kardašianai arī neesot radusies pēkšņa kāre uz neveselīgām maltītēm, ko viņa gan mazliet nožēlojot.

Pāris vēl nav izlēmis kā saukt gaidāmo bērniņu. Visi, protams, gaida, ka ģimene turpinās slaveno «K» sākumburta tradīciju. It sevišķi, ņemot vērā arī bērniņa tēva vārdu. Tomēr Kardašiana apgalvo, ka puse vārdu sarakstā neesot uz K. Pāris vēlas unikālu vārdu, bet ar izlemšanu nesteidzas, laiks rādīšot, kurš ir īstais.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu