LČ labākos hokejistus apbalvos svētdien izlases mača starplaikā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Latvijas hokeja federācija

Latvijas Virslīgas hokeja čempionāta sezona ir noslēgusies un pēc finālsērijas pēdējās spēlēs tika noteikti specbalvu ieguvēji piecās nominācijās, portālu «Apollo» informē Latvijas hokeja federācija.

Par čempionāta labāko vārtsargu otro gadu pēc kārtas tika atzīts Renārs Kazānovs («SMScredit.lv»), labākā aizsarga godu izpelnījies Sergejs Durdins («Ozolnieki/MONARCH»), kurš 28 spēlēs sakrāja 29 (17+12) rezultativitātes punktus, bet par labāko uzbrucēju nosaukts «SMScredit.lv» komandas spēlētājs Ronalds Cinks, kurš 21 spēlē nopelnīja 34 (13+21) rezultativitātes punktus.

Par čempionāta rezultatīvāko spēlētāju otro gadu pēc kārtas kļuva HK «Zemgale/JLSS» kapteinis Guntis Pujāts. Viņš 28 regulārās sezonas spēlēs guva 28 vārtus un atdeva 22 rezultatīvas piespēles, kopumā sakrājot 50 rezultativitātes punktus.

Pēc klubu pārstāvju aptaujas rezultātiem, par vērtīgāko Latvijas Virslīgas čempionāta spēlētāju tika atzīts čempionvienības «SMScredit.lv» uzbrucējs Valērijs Fiļimonovs.

Visi Latvijas čempionāta specbalvu ieguvēji 7. aprīlī «Arēna Rīga» tiks apbalvoti Latvijas valstsvienības «Euro Hockey Challenge» spēles Latvija - Zviedrija starplaikā.

<span class="username js-action-profile-name">@<b>Apollo_sport</b></span>

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu