Naturalizētais kanādiešu aizsargs Dalmens palīdzēs Kazahstānai pasaules čempionātā (17)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Naturalizētais kanādiešu aizsargs Kevins Dalmens piekritis palīdzēt Kazahstānas izlasei gaidāmajā pasaules čempionātā pirmās divīzijas A grupā, vēsta portāls «Shaiba.kz».

Pašlaik 32 gadus vecais spēlētājs Kazahstānas pilsonību ieguva, spēlējot Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Astanas «Baris», bet debiju valstsvienībā piedzīvoja februārī Rīgā notikušajā 2014.gada Soču ziemas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā.

Zīmīgi, ka vienā no kvalifikācijas turnīra galvenajām cīņām pret Latvijas izlasi Dalmens pieļāva rupju kļūdu savā aizsardzības zonā, kas ļāva ripu pārtvert Jānim Spruktam, bet pēc viņa piespēlēs uzvaras vārtus guva Lauris Dārziņš.

Šajā sezonā Sanktpēterburgas SKA sastāvā Dalmens regulārā čempionāta 52 mačos guva 15 vārtus un veica 23 rezultatīvas piespēles.

Savukārt 15 Gagarina kausa izcīņas mačos spēlētājs uzstādīja aizsargu rezultativitātes rekordu, izceļoties ar četriem vārtiem un desmit rezultatīvām piespēlēm.

Pasaules čempionāts pirmās divīzijas A grupā šogad notiks Ungārijas galvaspilsētā Budapeštā no 14. līdz 20. aprīlim. Tajā sešas izlases cīnīsies par divām ceļazīmēm uz pasaules čempionāta augstāko divīziju.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu