Latvijas hokejisti divreiz atspēlējas, tomēr zaudē Čehijai (106)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

«Euro Hockey Challenge» turnīra pirmajā spēlē šovakar Latvijas izlases hokejisti ar 3:4 zaudēja Čehijas valstsvienībai.

Latvija un Čehija 3:4 (0:2, 2:0, 1:2).
Indrašis (Cipulis, Sotnieks, 27, vair.), Bajaruns (K. Jass, 35), Indrašis (Jekimovs, Jerofejevs, 46); Vrana (T. Rahuneks, 11), Vrana (Sekāčs, Kubāts, 14), Pehs (I. Rahuneks, Gulašs, 43), Kubāts (T. Rahuneks, Mojžišs, 58).
Vārtsargi: Jučers - Kovāržs.
Soda minūtes: 8-10.

Latvijas izlases aizsargu pārus šodien veido Sotnieks un K. Rēdlihs, M. Jass un Cibuļskis, kā arī Porejs un Jakovļevs, net kā septītais aizsargs pieteikts Jerofejevs. Uzbrucēju pirmajā maiņā darbojas Cipulis, Štāls un Meija, otrajā - Ķēniņš, Indrašis un Jekimovs, trešajā - Pavlovs, Širokovs un Saulietis, bet ceturtajā - K. Jass, Bičevskis un Bajaruns.

Pirmajā trešdaļā Latvijas komanda trīsreiz spēlēja mazākumā, bet abus vārtus ielaida, spēlējot vienādos sastāvos, turklāt abas reizes Māri Jučeru pārspēja Petrs Vrana. Otrā perioda ievadā Latvijas komanda ieguva skaitlisko vairākumu, kuru izdevās realizēt Mikam Indrašim, bet trešdaļas 15. minūtē izlīdzinājumu panāca Lauris Bajaruns.

Pēdējā trešdaļā jau 3. minūtē Čehijas izlase atguva vadību, kad trešos vārtus mājinieku labā guva Lukāšs Pehs, bet 6. minūtē savus otros vārtus mačā guva Indrašis, atjaunojot līdzsvaru uz rezultāta tablo. Tomēr nepilnas 129 sekundes līdz cīņas beigām Karls Kubāts ceturto reizi ieraidīja ripu Latvijas izlases vārtos, nodrošinot laukuma saimniekiem uzvaru.

Ceturtdienas vakarā abas komandas tiksies atkārtoti, bet jau svētdien un pirmdien Latvijas hokejisti «Arēnā Rīga» aizvadīs pārbaudes mačus pret Zviedrijas valstsvienību.

<span class="username js-action-profile-name">@<b>Apollo_sport</b></span>

Komentāri (106)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu