Rīgas «Dinamo» aizvadīs divus pārbaudes mačus ar Igaunijas izlasi (18)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas «Dinamo» spēlētāji aprīlī aizvadīs divas pārbaudes cīņas ar Igaunijas izlasi, palīdzot tai sagatavoties gaidāmajam pasaules čempionātam pirmās divīzijas B grupā, sarunā ar aģentūru LETA apstiprināja vienības preses sekretārs Jānis Stepītis.

Šādi pārbaudes mači notiks jau otro gadu pēc kārtas. Šogad spēles risināsies 10. un 11. aprīlī Tallinā.

«Mači notiks pretinieku laukumā - tāpat kā pagājušajā gadā. «Dinamo» sastāvā pārsvarā spēlēs Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) vienības HK «Rīga» pārstāvji, jo kluba pamatsastāvs ir aizņemts izlasē vai ārstē dažādus savainojumus,» sacīja Stepītis.

Pagājušā gada 6. aprīlī notikušajā pārbaudes spēlē «Dinamo» komanda piekāpās Igaunijas komandai ar rezultātu 1:3. Tajā cīņā «Dinamo» pārstāvēja «Rīgas» un MHL B divīzijas komandas «Juniors» spēlētāji, bet komandu vadīja «Juniors» toreizējais treneru korpuss ar Aigaru Ciprusu priekšgalā.

Pasaules čempionāts pirmās divīzijas B grupā no 14. līdz 20. aprīlim risināsies Ukrainas pilsētā Doņeckā. Igaunijas izlase tajā sacentīsies ar Ukrainas, Polijas, Nīderlandes, Rumānijas un Lietuvas valstsvienībām.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu